انتخاب یک وعده غذایی مناسب در ماه مبارک رمضان از اهمیت زیادی برخوردار است؛ زیرا تاثیر مستقیمی بر روی گرسنگی و تشنگی فرد در طی روز دارد.
به گزارش گروه وب گردی خبرگزاری صدا و سيما، با شروع ماه مبارک رمضان و انجام اعمال روزه داری، گذشته از فواید بیشماری که روزهداری میتواند برای بدن انسان داشته باشد، بسیاری از افراد دغدغه این را هم دارند که برای وعده سحر و افطار چه غذاهایی مصرف کنند تا در طی روز کمتر احساس ضعف داشته باشند. سردرد، سرگیجه، ضعف و بی حالی از جمله مواردی هستند که ممکن است هر یک از افراد روزه دار با آن در ماه رمضان رو به رو شوند.
وعده غذایی مقوی در سحر