در ماه مبارک رمضان بهتر است برای تنظیم قند خون، افراد روزه دار در وعده افطار و سحر ۳ تا ۵ عدد خرما میل کنند.
به گزارش گروه وب گردی خبرگزاری صدا و سيما، مدیر برنامه تغذیه بالینی دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: در ماه مبارک رمضان روزه داران بهتر است سه وعده افطار، شام و سحر بخورند و متخصصان توصیه کرده اند تا تنها به مصرف دو نوبت غذا آن هم در زمانهایی که مدت روزه داری طولانی است برای حفظ سلامتی بدن اکتفا نکنند.
ترابی افزود: در اين ماه مبارک پیروی از برنامه غذایی متنوع و متعادل مانند مصرف نان، غلات، میوه، گوشت و لبنیات ضروری است که سبب تامین املاح و مواد معدنی مورد نیاز بدن در ایام روزه داری خواهد شد.
وی گفت: بهتر است برای تنظیم قند خون، افراد در وعده افطار و سحر ۳ تا ۵ عدد خرما میل کنند و توصیه کارشناسان تغذیه این است که این مواد مقوی را همراه با چای کم رنگ به جای قند مصرف کنند.
مدیر برنامه تغذیه بالینی دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت متذکر شد که خرما منبع خوبی از مواد مغذی، قند، فیبر و پتاسیم است و برای بدن بسیار مفید خواهد بود.
ترابی گفت: در فاصله بین افطار تا سحر توصیه میشود تا افراد روزه دار از میوه که حاوی مواد مغذی بوده غافل نشوند و از کربوهیدارت پیچیده مانند غلات و نانهای سبوس دار و سبزی بیشتر مصرف کنند؛ زیرا این مواد به آهستگی هضم شده و احساس گرسنگی کمتری خواهند کرد.