معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خوزستان نظارتهای بهداشتی هدفمند را عامل مهم حفظ ایمنی و امنیت غذایی دانست.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز خوزستان، رضا اسدی گفت: با توجه به شرایط خاص استان خوزستان بازرسیهای مستمر از سردخانهها و آشپزخانههای کاروانهای راهیان نور و سایر سردخانههای بزرگ در اولویت برنامههای اداره کل دامپزشکی قرار دارد.
وی افزود: به همین دلیل از آغاز طرح تشدید نظارتهای بهداشتی بر فرآوردههای خام دامی ویژه نوروز و ماه مبارک رمضان، کارشناسان دامپزشکی در همه شهرستانهای استان علاوه بر نظارتهای مستمر بر کشتارگاه ها، مراکز عرضه، فروشگاهها و رستورانهای شهرستان، نظارتهای دقیق بر سردخانههای نگهداری فرآوردههای خام دامی را نیز در دستور کار خود قرار دادهاند.
بیشتر بخوانید: تداوم نظارت دامپزشکی خوزستان بر رستورانها و بیرون برها
اسدی بر تهیه همه محصولات خام دامی از مراکز مجاز تاکید کرد و ادامه داد: مردم در موقع خرید از هویت فراوردههای دامی مانند تاریخ تولید و انقضا برچسب مطمئن شوند و موارد تخلف را به ادارههای دامپزشکی اطلاع دهند تا در اسرع وقت رسیدگی شود.