پخش زنده
امروز: -
امنیت غذایی شهروندان در ایام تعطیلات عید نوروز و ماه مبارک رمضان، نظارتهای بهداشتی دامپزشکی بر عرضه فرآوردههای خام دامی تشدید میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، مدیرکل دامپزشکی خوزستان گفت:برای تأمین ایمنی و امنیت غذایی شهروندان در ایام تعطیلات عید نوروز و ماه مبارک رمضان، نظارتهای بهداشتی دامپزشکی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی تشدید میشود.
دکتر مصطفی کنارکوهی تصریح کرد: در طول این مدت کارشناسان و بازرسان دامپزشکی در قالب اکیپهای ویژه بهداشتی، نظارت بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی، رستورانها، چلوکبابیها، خودروهای ویژه حمل فرآوردههای خام دامی، کشتارگاهها و سردخانهها را بر عهده دارند.
در ادامه این جلسه معاونت سلامت دامپزشکی استان با اهمیت قرار دادن این طرح در سطح استان بیان کرد: تعداد ۲۶ اکیپ ثابت و ۲۷ اکیپ سیار، متشکل از کارشناسان بهداشتی دامپزشکی و ناظرین شرعی استان اجرای این طرح را از تاریخ ۱۴/۱۲/۱۴۰۰ لغایت ۱۶/۰۲/۱۴۰۱ بر عهده خواهند داشت.
اسدی با تشریح برنامه تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بیان کرد که این فرایند از سه بخش هماهنگی، برنامه عملیاتی و نتیجه عملکرد تشکیل گردیده و موفقیت این طرح در گروه ارتقا شاخصهای بهداشتی و تامین سلامت جامعه و در نهایت انجام مطمئن مراحل برنامه میباشد.
بیشتر بخوانید:ظرفیت بالای خوزستان در تولید خوراک دام
شایان ذکر است طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فراوردههای خام دامی ویژه عید نوروز و ماه مبارک رمضان از تاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۱۴ لغایت ۱۴۰۱/۲/۱۶ به مدت دوماه و با بکارگیری ۵۳ اکیپ و ۱۳۹ بازرس بهداشتی و شرعی در سراسر استان برگزار می شود.