پخش زنده
امروز: -
رئیس اداره دامپزشکی اهواز از تشدید نظارت بر رستورانهای این کلانشهر به دلیل شیوع بیماری تب کریمه کنگو خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان، رضا حفیظی با بیان اینکه خطر ابتلا به بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو با فرارسیدن فصل گرما بیشتر میشود، گفت: تشدید نظارت بر رستورانهای اهواز در ۲ نوبت صبح و بعدازظهر در حال انجام است.
وی با اشاره به غیرفعال شدن عامل این بیماری در محیط اسیدی افزود: همچنین دام زنده و لاشههای استحصالی باید بدون علائم بالینی باشند.
حفیظی نگهداری لاشههای دام در سردخانههای پیش سرد کشتارگاه پس از ذبح به مدت ۲۴ ساعت را ضروری دانست و ادامه داد: در صورتیکه عامل بیماری در لاشه دام وجود داشته باشد، از بین میرود.
رئیس اداره دامپزشکی اهواز تاکید کرد: رستوران داران باید برای حفظ سلامت خود و شهروندان از تهیه گوشت گرم از محلهای غیرمجاز خودداری کرده و محصول مورد نیاز خود را از مراکز مجاز زیر نظارت دامپزشکی که در پیش سرد کشتارگاه به مدت ۲۴ ساعت خنک سازی شده اند، تهیه کنند.
بیشتر بخوانید: تشدید نظارتهای دامپزشکی و برخورد با متخلفان در دزفول
این مقام مسئول میگوید: شهروندان میتوانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی جهت برخورد و جلوگیری از اشاعه انواع بیماری، مراتب را به شماره پیامکی ۳۰۰۰۷۲۰۰۱۵۱۲ اطلاع دهند.