آش دوغ یکی از غذاهای محلی مناطق کردنشین کشور است که طعمي دلپذیر و طرفداران فراواني دارد.
به گزارش گروه وب گردی خبرگزاری صدا و سيما، اگر آش خور هستید و دلتان میخواهد همه آشهای این سرزمین را امتحان کنید حتماً آش دوغ کردی را هم در فهرست خود قرار دهید. آشی سنتی و خوشمزه که طرفداران بسیاری در کردستان دارد.
آش دوغ کردستان یکی از انواع آشهایی است که مردم با سلیقه کردستان با دستان هنرمند خود آن را تهیه میکنند. البته آش دوغ با انواع دستور پخت در جای جای ایران طبخ میشود و هر شهر و منطقهای با روش خاص خود طعم دلپذیری به آن میبخشد. در این میان آش دوغ در منطقه کردنشین کشور با اینکه دستور پختی ساده و آسانی دارد، اما مزه و طعم دلنشین آن زبانزد عام و خاص است.
مواد لازم برای آش دوغ کردی
طرز تهیه آش دوغ کردی:
مرحله اول: ماست را با دوغ مخلوط کنید و يک لیتر آب داخل آن بریزید و حل کنید. بعد آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و تخم مرغها را تک تک داخل آن بشکنید و کم کم هم بزنید تا دوغ و ماست نبرند.
مرحله دوم: تره، گشنیز و نعنا را تمیز کنید و پس از شستن، به صورت درشت خرد کنید. بعد به همراه نخود خیس خورده شده و برنج به داخل آش اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.
مرحله سوم: نمک و فلفل را هم در انتهای پخت آش اضافه کنید. بعد از ۴۵ دقیقه آش آماده است و می توانید همراه با سیر داغ سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد آش دوغ کردی