رئیس سازمان منابع طبیعی گفت: سالانه ۲۴ تا ۲۵ هزار پرونده در حوزه تخلفات مربوط به جنگل و مراتع تشکیل و به مراجع قضایی ارسال میشود.
مسعود منصور افزود: ما برای جبران خسارتها به جنگلها و همچنین جلوگیری از آسیب و تخریب عرصههای جنگلی، برنامههای مختلفی را در دستور کار داریم و خوشبختانه اخیرا در موسسه vpi که در حوزه جنگل ها، فعال است و کشورهای مختلفی در آن فعالیت دارند، ایران رتبه ۱۴ را در زمینه توسعه و حفظ جنگل کسب کرده است.
وی با بیان اینکه برای حفظ جنگلها چندین راهکار را در دستور کار قرار داده ایم، تصریح کرد: تقویت سیستم حفاظتی، برای جلوگیری از تخلف در سرلوحه کار ما قرار گرفته و همچنین یگان حفاظتي تقویت شده و از همه مهمتر عرصههای جنگلی طرح و مجری دارند که عملیات فنی و حفاظتی از سوی کارشناسان انجام میشود و خود این حضور و عملیات فنی و نوعی بازدارنده است.
وی ادامه داد: همچنین ایجاد سامانه حمل چوب و عملیاتهایی که در این خصوص باید کنترل شود و مانیتورینگ ۳۶ نقطه بحرانی در جنگل و همچنین تقویت خودروها، تجهیزات و ضابطین قضایی موجب کاهش تخلفات در تخریب جنگل شده است.
آقاي مسعود منصور درباره برنامههای احیاء و غنی سازی جنگلها هم گفت: سازمان برنامه مفصلی در بخش جنگل دارد تا با شکل گیری دو پویش ایران سر سبز و قوی و پویش بذرکاری برای احیاء جنگلهای زاگرس، مناطق تخریب شده و عرصههای مورد تهدید تقویت میشود.