۱۵ بانوی نانوا نان خانگی خمینی شهر را به صورت سنتی و با تنور چوب سوز میپزند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ رئیس اتحادیه خبازان خمینی شهر، کیفیت تولیدی این نان سنتی را در کشور بی نظیر توصیف کرد و افزود: حدود ۵۵ واحد نانوایی نیز به دلیل استقبال گسترده از این نان به پخت آن با تنورهای گاز سوز مشغولند و روزانه بیش از ۵۰ هزار قرص نان خانگی پخت میکنند.
محمدگودرزی افزود: نان سنتی خمینی شهر در حال حاضر به دلیل کیفیت و ماندگاری قابل قبول، بیشترین سهم مصرفی نان را در این شهرستان به خود اختصاص داده است.
در این شهرستان حدود ۳۲۰ واحد خبازی به طبخ انواع نان مشغولند.