پخش زنده
امروز: -
مراحل تدوین پرونده ثبت ملی نان سنتی سمیرم کلید خورد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان سمیرم با بیان اینکه پخت نان سنتی در شهرستان سمیرم مخصوصا شهر "ونک" و روستای "عقدک" دارای قدمتی طولانی است گفت: به همین دلیل مراحل تدوین پرونده ثبت آن برای ارایه به کارگروه ثبت استان و سپس وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آغاز شد.
سعید سلیمانیان از ویژگیهای خاص این نان سنتی به تنوع پخت و استفاده از گیاهان دارویی و محلی در پخت آن اشاره کرد و افزود: این ویژگیها باعث شده تا کارشناسان این اداره علاوه بر تلاش برای ثبت آن در فهرست آثار ملی، بهمنظور آموزش و انتقال این سنت قدیمی به نسل جوان، تمام توان خود را بهکار گرفته و برنامه ریزیهای لازم را انجام دهند.
وی گفت: پخت این نانهای سنتی را بیشتر بانوان انجام میدهند و علاوه بر مصرف خانواده و مردم محل، گردشگران نیز علاقه فراوانی به این نانهای سنتی دارند.