۱۰۰۰ تن قارچ دکمهای سالیانه در شهرستان بابل تولید میشود.
محسن علی گل زاده افزود: سالیانه یک هزار و ۶۴ تن قارچ خوراکی دکمهای در شهرستان بابل تولید و به بازار مصرف عرضه میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابل مساحت پرورش قارچ خوراکی این شهرستان را ۱۳ هزار و ۱۲۵ متر مربع اعلام کرد.
علی گل زاده با بیان اینکه توسعه قارچ خوراکی را میتوان در اهمیت ارزش غذایی و دارویی، هزینه کم و تامین منبع پروتئین مورد نیاز دانست تصریح کرد: قارچ یکی از سالمترین مواد غذایی است که میتواند در ترکیب رژیم غذایی مبتلایان به دیابت جای گیرد، قارچ چربی و کلسترول ندارد، مقدار کمی هیدرات کربن را در خودش جای داده و از لحاظ داشتن پروتئین در سطح خوبی قرار دارد، ویتامین، مواد معدنی، آب و فیبر هم از سایر ترکیبات موجود در قارچ هستند که به سلامت هرچه بیشتر بیماران مبتلا به دیابت کمک میکنند.
وی با اشاره به اینکه همه قارچها خوراکی نیستند و برخی از قارچهای غیرخوراکی و سمی میتوانند کشنده باشند، به مصرف کنندگان توصیه کرد قارچ مصرفی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و به صورت بسته بندیهای بهداشتی تهیه کنند.