خرمای سیاه با داشتن آنتیاکسیدان از انسداد عروق، از بروز بیماریهای قلبی جلوگیری میکند.
خرمای سیاه با جلوگیری از انسداد عروق، از بروز بیماریهای قلبی پیشگیری میکند. آنتیاکسیدانهای موجود در این میوه میتواند به برطرف کردن کلسترولها از سلولهای عروقی کمک کند.
ویتامین C موجود در خرمای سیاه عامل روشن شدن پوست است، پیری پوست را به تاخیر میاندازد وچین و چروکهای سطحی را برطرف میکند.
خرما با داشتن منیزیم، سلنیوم، منگنز و مس غذای بسیار خوبی برای تقویت استخوانها است.
مصرف خرما ریسک ابتلا به بیماریهای آلزایمر و پارکینسون را کاهش میدهد.
یکی از فواید خرمای سیاه توانایی در درمان آلرژی است و خرما سولفور زیادی دارد. کسانی که آلرژی فصلی دارند با خوردن خرما میتوانند واکنشهای آلرژی را کمتر کنند.
خرمای سیاه با داشتن مقدار زیادی فیبر به بهبود گوارش کمک زیادی میکندو نقش مهمی در انتقال غذا در سیستم گوارش دارد.
خرمای سیاه سرشار از قندهای طبیعی مانند فروکتوز، گلوکز و ساکاروز همراه با کربوهیدراتهای ترکیبی است که انرژی را برای بدن تأمین میکنند.
خرما حاوی مواد مغذی لازم جهت درمان ریزش مو و سایر مشکلات مربوط به آن است و میتواند حجم، قدرت و رنگ موها را بهتر کند.