رسانههای پاکستانی از افسارگسیختگی تب مهلک دنگی در پایتخت این کشور خبر داده و اعلام کردند تعداد مبتلایان به این بیماری در اسلام آباد از مرز ۱۵۰۰ نفر عبور کرده است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از اسلام آباد؛ همزمان با کاهش شیوع ویروس کرونا در شهرهای مختلف پاکستان، شیوع بیماری "تب دنگی" در این کشور بار دیگر سیستم درمانی این کشور را با چالش مواجه کرده است.
شیوع بیماری تب دنگی در شهرهای راولپندی، اسلام آباد، لاهور و بخشهایی از ایالات سند و بلوچستان نگران کننده است.
شهر اسلام آباد با ثبت ۱۵۲۵ بیمار بیشتر از سایر مناطق این کشور تحت تاثیر شیوع تب دنگی قرار دارد، این در حالی است که تعداد موارد این بیماری در ایالت پنجاب پاکستان ۳۹۷۵ نفر اعلام شده و گفته میشود در برخی از شهرهای این ایالت شیوع تب دنگی به حدی است که مراکز درمانی با کمبود ظرفیت برای پذیرش بیماران نداشتند.
منابع خبری از مرگ ۵ بیمار مبتلا به دنگی در پایتخت پاکستان طی روزهای اخیر خبر داده و افزودند: بعد از اسلام آباد شهر راولپندی بیشترین موارد ابتلا به دنگی را گزارش کرده و تنها در بیمارستان "هولی فمیلی" این شهر بیش از ۴۰۰ بیمار تحت درمان قرار دارند.
وزارت بهداشت ایالت خیبرپختونخوا نیز اعلام کرد: در دو هفته گذشته در مجموع ۳۳۰۰ بیمار مبتلا به تب دنگی در شهرهای مختلف این ایالت شناسایی شده اند که از این میان ۴ بیمار جان خود را از دست داده اند.
ویروس تب دنگی بر اثر نیش پشه ناقل این بیماری در مناطق شهری و روستایی گسترش مییابد. پشه عامل ویروس تب دنگی که پس از بارش باران تولید مثل میکند در بسیاری از کشورهای جهان شناسایی میشود.