سرمربی سابق تیم ملی تکواندو گفت: عسکری به عنوان سرمربی تیم ملی تکواندو در مورد آرمین هادی پور اشتباه غیرقابل قبولی داشت.
مهدی بی باک در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما درباره عملکرد تیم ملی تکواندو در المپیک توکیو گفت: تکواندو نتوانست، در المپیک نتیجه لازم را کسب کند و عوامل زیادی در این نتایج دخالت دارند. مشکلات تاکتیکی برای مسابقات قبل از المپیک هم وجود داشت و در روز مسابقه هم دیده شد.
اشتباه سرمربی
وی در خصوص شرایط آرمین هادی پور افزود: هادی پور نتوانست، با حداکثر توانمندی هاش مسابقه دهد و برخی مشکلات را هم در روز مسابقه به وجود آمد. اینکه سرمربی تیم ملی میگوید؛ زانوبند ورزشکار را زمان مسابقه از پایش خارج کردند و او به لحاظ روانی افت داشت، قابل قبول نیست.
سرمربی تیم ملی تکواندو گفت: هر فردی که در سطح بین المللی مربیگری میکند، میداند که در مسابقات رسمی ورزشکاران مجاز به استفاده از وسایل اضافه نیستند، به خصوص زانوبند که طبق قانون تکواندوکاران اجازه استفاده از آن را ندارند.
اتفاقات تاثیرگذار در مسابقه
وی افزود: زانوبند هادی پور مصدوم چند دقیقه قبل از آغاز مسابقه از پایش خارج میشود و همین موضوع روی بازی وی تاثیر داشت. در واقع هر اتفاق کوچکی در المپیک میتواند، در اجرای تکنیک و نحوه مسابقه ورزشکار تاثیرگذار باشد.
بی باک گفت: بازیکن مصدوم نمیتواند، از صد در صد توانمندی هایش استفاده کند، بنابراین باید تاکتیکی اتخاذ میشد تا او بتواند براساس داشتههای موجود با آرامش مسابقه را ادامه میداد و برنده میشد. دومین اشتباه ما در برنامه ریزی راهبردی همین موضوع بود.
وی در خصوص عملکرد میرهاشم حسینی در وزن منهای ۶۸ کیلوگرم افزود: قبل از مسابقات به جدول و حریفان این تکواندوکار دقت زیادی کردیم که کدام حریف در چه مرحلهای با او مبارزه خواهد داشت.
هر مسابقه، یک فینال
سرمربی سابق تیم ملی تکواندو گفت: هر مسابقه در المپیک حکم فینال دارد، چون ۱۶ تکواندوکار برتر دنیا در هر وزن حضور دارند. ممکن است، حریف اصلی با ما برخورد نکند که همین اتفاق هم افتاد و تکواندوکار سرشناس کره دور اول باخت.
وی افزود: حسینی در دور بعدی رقابتها مقابل تکواندوکار جوان ازبکستانی باخت. سرشناس نبودن عامل موفقیت این ورزشکار ازبک بود، چون به لحاظ تکنیکی و تاکتیکی ارزیابی نشده بود. او با تنوع تکنیکی نفرات برتر وزنش را مغلوب کرد.
میرهاشم شاداب نبود
بی باک گفت: میرهاشم حسینی برای المپیک توکیو شادابی لازم را نداشت و همه این موارد به علت فشار روانی روی تکواندوکاران ایرانی است، چون همه از آنها توقع کسب مدال دارندو البته این توقع مدال با توجه به افتخارات سنوات گذشته به حق است.
وی با بیان اینکه باید فشار روحی و روانی قبل از بازیها را برای تکواندوکاران به حداقل میرساندیم، افزود: تیم ملی طی ۲ تا سه سال اخیر بیشترین حمایتها را از طرف جامعه تکواندو و قهرمانان داشت، اما نتوانست، نتیجه لازم را کسب کند. امیدوارم بتوانیم، از لحاظ روانی ورزشکاران خود را برای مسابقات آینده آماده کنیم.
سرمربی مورد پذیرش همه
سرمربی سابق تیم ملی با اشاره به آینده تیم ملی تکواندو گفت: هر کسی که سرمربی تیم ملی میشود، همه جامعه تکواندو باید او را قبول داشته باشند و از او حمایت کنند تا شاهد روند پیشرفت تکواندو باشیم.
وی افزود: یکی از تیمهایی بودیم که از آن الگوبرداری میشد، اما متاسفانه حالا ما باید از کشورهای دیگر الگوبرداری کنیم. باز هم باید صاحب سبک شویم و با همدلی و آشتی در جامعه تکواندو تیمی منسجم برای رقابتهای جهانی و بازیهای آسیایی بسازیم.