پخش زنده
امروز: -
عضو کمیته فنی فدراسیون تکواندو: سرمربیگری طولانی مدت عسکری در تیم ملی او را از استرس دور کرد.
اصغر رحیمی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما درباره علتهای ناکامی تکواندو در المپیک توکیو، گفت: دلایل مختلفی در نتیجه نگرفتن تکواندو در المپیکهای ریو و توکیو دخالت دارند، اما برای آسیب شناسی بهتر نیاز به جلسات فنی و زمان بیشتری داریم.
وی افزود: یکی از موارد مورد تاکید، تغییر در ساختار لیگ است تا همگام با برنامههای تیم ملی پیش برود و قرار است، در این خصوص طرحی ارائه شود.
از نظرات قهرمانان استفاده شود
عضو کمیته فنی فدراسیون تکواندو با اشاره به استفاده از نظرات قهرمانان و کارشناسان این رشته، گفت: قهرمانان زیادی داریم که سرمایههای تکواندو هستند، اما از تکواندو دور شده اند، باید از این نفرات استفاده شود تا نظرات خود را اعلام کنند.
وی افزود: قهرمانان پیشین تکواندو دلسوز این رشته هستند، اما باید بدانند، در نهایت یک نفر سرمربی تیم ملی میشود و در این صورت بقیه نباید معترض شوند.
سرمربیگری عسکری طولانی بود
رحیمی به سرمربیگری سه ساله فریبرز عسکری در تیم ملی تکواندو اشاره کرد و گفت: برای اولین بار سرمربی تیم ملی در یک دوره سه ساله و طولانی مدت انتخاب شد، که روش خوبی بود تا سرمربی بعد از هر مسابقه استرس تغییر نداشته باشد.
وی افزود: تا المپیک بعدی سه سال فرصت داریم و باید از ظرفیت موجود استفاده کرد. سرمربی تیم ملی همان فردی است که در مسابقات مختلف آسیایی، بازیهای آسیایی و یونیورسیاد دانشجویی موفق بوده است، اما باید روی خرد جمعی بیشتر تمرکز کرد تا شرایط بهتر شود.
کمیته فنی برای مربیان تصمیم میگیرد
عضو کمیته فنی فدراسیون تکواندو در خصوص احتمال تغییر کادر فنی تیمهای ملی تکواندو مردان و زنان، گفت: طبق مصوبه کمیته فنی ابلاغ مربیان تیم ملی تا پایان المپیک توکیو بود و برای ادامه کار تصمیم گیری خواهد شد.
مسابقه در وزن غیرتخصصی
وی در خصوص عملکرد آرمین هادی پور در المپیک توکیو، افزود: هادی پور از قبل آسیب دیدگی جدی داشت و کادر فنی و تیم پزشکی تلاش کرد، او به بازیهای المپیک برسد. تخصص این تکواندوکار در وزن اول (منهای ۵۸ کیلوگرم) است و شاید یکی از دلایل مصدومیتش مبارزه با تکواندوکاران وزن منهای ۶۳ کیلوگرم برای حضور در المپیک بود.
رحیمی گفت: آرمین هادی پور برای کسب سهمیه المپیک در مسابقات مختلفی در وزن اول المپیکی (ترکیبی از اوزان منهای ۵۸ و ۶۳ کیلوگرم) شرکت کرد. در المپیک هم با وجود آسیب دیدگی با غیرت مسابقه داد. هیچ مربی و ورزشکاری دوست ندارد بازنده باشد و هادی پور هم همه تلاش خود را کرد.
هادی پور نباید در مسابقات آسیایی شرکت میکرد
وی در خصوص حضور هادی پور در مسابقات قهرمانی آسیا قبل از المپیک، افزود: شاید بهتر بود، هادی پور در رقابتهای آسیایی شرکت نکند و نظر کمیته فنی هم همین بود، اما سرمربی تیم ملی اعتقاد داشت، با توجه به دوری زیاد تکواندوکاران از مسابقات، او باید حتما در رقابتهای آسیایی شرکت میکرد.
عضو کمیته فنی فدراسیون تکواندو گفت: در هر صورت آسیب دیدگی هادی پور با شرکت نکردن در رقابتهای قهرمانی آسیا خوب نمیشد و توقع کسب مدال هم از این ورزشکار در المپیک سخت بود.
وی به مشکلات تعویق یک ساله المپیک برای تکواندوکاران اشاره کرد و افزود: اگر المپیک به تعویق نمیافتاد، به سود ما بود، چون با توجه به قرار داشتن تکواندوکاران در سن رشد و افزایش وزن در هر سال، مجبور شدند، وزن بیشتری برای مسابقات کم کنند و همین موضوع باعث آسیب دیدگی هم شد.
تاثیر ضربه سر روی نتایج المپیک
رحیمی درباره شرایط میرهاشم حسینی برای المپیک توکیو، گفت: ضربه سری که او در مسابقات قهرمانی آسیا دریافت کرد، روی عملکردش در المپیک تاثیر داشت. شاید اگر او هم در مسابقات آسیایی شرکت نمیکرد، بهتر بود.
وی افزود: میرهاشم از وزن کم کردنهای زیاد کلافه بود و شرایط برایش سخت شده بود. با این حال هر دو تکواندوکاران المپیکی ما جوان هستند و برای المپیک بعدی مثمرثمر خواهند بود.