عضو هیات رئیسه شورا گفت: ضرورت نخست در مورد ساختمان سبز در تهران، مصرف بالای انرژی و آب است، مصرف برق خانگی در تهران سهم ۳۰ درصدی دارد.
وی به مقررات بالادستی اشاره کرد و اظهار داشت: دستورالعملهای بالادستی و قوانین متعددی وجود دارد که کلیه دستگاهها از جمله شهرداری را ملزم میسازد که گام جدی درباره بهینهسازی مصرف انرژی و اصلاح الگوی مصرف بردارد.
عضو هیات رییسه شورا با بیان اینکه امسال با مشکل قطعی برق روبرو بودیم، تصریح کرد: مصرف برق خانگی در شهر تهران سهم ۳۰ درصدی دارد و هرچه به سمت بهینهسازی مصرف انرژی در ساختمانها برویم، به کاهش شدت مصرف انرژی در ساختمانها کمک میکنیم و این مسأله میسر نمیشود جز اینکه زمینه صدور شناسنامه مصرف انرژی ساختمان فراهم شود.
حسینی میلانی با اشاره به تهیه دستورالعملها و اقدامات از سوی دستگاههای اجرایی و آمادگی آنها برای اجرایی کردن ساختمان سبز خاطرنشان کرد: باید سازوکارهایی برای تشویق رعایت الزامات محیط زیستی در حوزه ساخت و ساز فراهم کنیم. اکنون در استفاده از انرژی خورشیدی در ساختمانها ابتکاراتی وجود دارد که این لایحه از آن ابتکارات حمایت و پشتیبانی و این مسأله را نظاممند کرده و کمیتهای هم که در این رابطه ایجاد میشود، این مسیر را شتاب میدهد.
وی ادامه داد: با تصویب این لایحه، گام محیط زیستی مهمی - برای مواجه با آیندهای که با اثرات تغییرات اقلیمی روبرو هستیم - برداشته میشود.
رییس کمیته محیطزیست و خدمات شهری از پیگیریهای ادارهکل محیطزیست و توسعه پایدار و همچنین اداره کل شهرسازی در تهیه لایحه ساختمان سبز و معماری پایدار تقدیر کرد.
این لایحه در نهایت با ۱۷ رای به تصویب اعضای شورای اسلامی شهر تهران رسید.