برداشت سیر از زمینهای کشاورزی بخش سیدان آغاز شد.
وی با بیان اینکه میانگین عملکرد سیر در بخش سیدان ۱۲ تن در هکتار است، افزود: پیش بینی میشود از این سطح ۸۴۰ تن سیر برداشت و روانه بازار شود.
به گفته دیندارلو؛ با توجه به شرایط آب و هوایی و حاصلخیزی خاک این منطقه، سیر تولیدی از کیفیت بالایی برخوردار است و با توجه به اینکه محصول سیر از لحاظ اقتصادی قابل رقابت با محصولات سبزی و صیفی و سایر محصولات پر آب بر است، میتواند به عنوان یک محصول با مصرف آب کمتر در تناوب زراعی سایر محصولات قرار گیرد.
کارشناس مرکز جهاد کشاورزی سیدان کیفیت بالا و بازار پسندی را از مزیت های محصول سیر این منطقه برشمرد و افزود: محصول تولیدی علاوه بر بازارهای خارجی به استانهای تهران، کرمان و شهرستانهای جنوبی نیز ارسال میشود.