برداشت سیر از زمینهای کشاورزی شهرستان مرودشت آغاز شد.
کاووس همتی افزود: میانگین عملکرد سیر در مرودشت ۱۲ تن در هکتار است و پیش بینی میشود افزون بر هزار و ۲۰۰ تن سیر برداشت و روانه بازار شود.
وی بیان کرد: سیر در این شهرستان مرودشت با توجه به شرایط دمایی و پراکنش بارندگی در بهمن ماه کشت و برداشت نیز از خرداد آغاز و تا اوایل تیرماه ادامه دارد.
به گفته همتی؛ با توجه به شرایط آب و هوایی و حاصلخیزی خاک این منطقه، سیر تولیدی شهرستان مرودشت از کیفیت بالایی برخوردار است و با توجه به اینکه محصول سیر از لحاظ اقتصادی قابل رقابت با محصولات سبزی و صیفی و سایر محصولات پر آب است میتواند به عنوان یک محصول با مصرف آب کمتر در تناوب زراعی سایر محصولات قرار گیرد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت گفت: محصول تولیدی علاوه بر کشورهای حوزه خلیج فارس به استانهای تهران، کرمان و شهرستانهای جنوبی هم ارسال میشود.