بیش از ۳میلیون قطعه جوجه طی ۲ماه نخست امسال در ۳۷۷مرغداری گوشتی و تخمگذار سبزوار انجام شد که در مقایسه با مدت مشابه پارسال، ۴۰درصد بیشتر است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار گفت: طی این مدت، ۳میلیون و ۷۵۰هزار قطعه
ولی الله جغتایی، تامین به موقع نهادههای طیور و توسعه زنجیره صنعت مرغ را از عوامل رغبت مرغداران سبزواری به افزایش جوجه ریزی دانست که منجر به افزایش حجم تولید گوشت مرغ و عرضه آن به بازار شده است.
وی ادامه داد: مدت زمان هر دوره جوجه ریزی، ۶۰تا۷۰ روز است و مجوز جوجه ریزی برای واحدهای مرغداری، در صورت رعایت ضوابط بهداشتی و در نظر گرفته شدن فاصله زمانی بین دو دوره جوجه ریزی، برای دوره بعدی صادر میشود.
به گفته این مسئول، نظارتهای لازم بهداشتی و تخصصی بر فعالیت حرفهای پرورش دهندگان طیور مانند مرغ انجام شده و همه اطلاعات مربوط به فرایند پرورش مرغ شامل جوجه ریزی، واکسیناسیون و درمان بیماری در "سامانه پایش و مراقبت بیماریهای طیور"، ثبت میشود.