پخش زنده
امروز: -
۱۸ هزار تُن گوشت مرغ طی نیمه نخست امسال، در دیار سربداران تولید شد که این میزان نسبت به مدت مشابه پارسال، ۳۰ درصد افزایش یافته است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار گفت: برای تولید این مقدار گوشت مرغ، ۹ میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی در ۳۲۰ مرغداری سبزوار، انجام شده است.
جغتایی افزود: تامین به موقع نهادههای طیور و توسعه زنجیره صنعت مرغ، از عوامل رغبت مرغداران سبزواری به افزایش جوجه ریزی بوده که موجب افزایش تولید گوشت مرغ و عرضه آن در بازار، شده است.
وی گفت: افزون بر ۹۰ درصد گوشت مرغ تولیدی سبزوار، در خراسان رضوی مصرف می شود و بقیه آن به دیگر استانهای کشور، ارسال می شود.
رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار افزود: دیار سربداران با تولید سالانه ۳۰ هزار تن گوشت مرغ، تامین کننده یک چهارم نیاز استان، به این ماده پروتئینی است.
جغتایی با اشاره به اینکه سبزوار از قطبهای مهم دام و طیور استان است گفت: ۳۵ درصد اشتغال آن، در حوزه دامپروری و پرورش طیور میباشد.
در شهرستان سبزوار ۳۶۰ واحد مرغداری گوشتی و مرغ تخمگذار، ۱۱ کارخانه خوراک دام و طیور و مراکز پرورش دام سبک و سنگین، در حوزه دام و ماکیان سبزوار، فعالیت می کنند.