مدیرمسئول روزنامه فرهیختگان گفت: کاندیداها باید بر مبنای تغییر وضع موجود صحبت کنند و این باعث میشود مردم دلگرم شوند و به سمت انتخابی با تدبیر بروند.
وی گفت: انتخابات ریاست جمهوری اصلیترین مرحله انتخاب یک کشور است چرا که سکان اجرائی کشور را به عهده یک فرد یا مجموعهای با ایده مشخص میگذارند که حکمرانی خود را به مردم عرضه کرده اند.
ایمانجانی با بیان اینکه رأی مردم ملاک بوده و اهمیت داشته و در سیستم کشور تاثیرگذار بوده است افزود: در دورههای مختلف، جهت دهی رأی مردم، معمولا به سمتی بوده که فرد مورد نظر انتخاب شده و ایدههایی که مطرح کرده توانسته از منظر جذابیت، فضای تبلیغی و یا فضای منطقی و معقول ارائه دهد.
وی گفت: از ابتدای انقلاب، یک قدرت برای خدمت داشتیم که معمولا افرادی که وارد عرصه ریاست جمهوری میشدند، با این دید بودند و این باعث شده بود که ایدهها و برنامههای خود را برمبنای نظریات حکمرانی خود ارائه دهند.
ایمانجانی با بیان اینکه فضای تغییر و فضای حاکم بر روح انقلاب، بیشتر حکمرانی میکرد افزود:، اما هر چه به سمت جلو رفتیم، برگرفته از برخی شعارها و عملکردها، بعضی دورههای ریاست جمهوری، شعار قدرت برای خدمت به قدرت در خدمت منفعت تغییر پیدا کرد.
مدیرمسئول روزنامه فرهیختگان گفت: برای همین، در دورههای گذشته، بیشتر فضای تبلیغاتی بر مبنای شعار بوده تا ایدههای حکمرانی.
وی با بیان اینکه در انتخابات ریاست جمهوری امسال، دوگانه وضعیت فعلی یا تغییر وضعیت فعلی را داریم افزود: اگر قرار باشد چنین فضایی رقم بخورد، کاندیداها باید بر مبنای ایدههای حکمرانی خود صحبت کنند.
ایمانجانی با بیان اینکه وضع موجود، کارنامه عدهای از افراد است گفت: یعنی یا حمایت کردند یا خود بر مسند کار هستند و برای این افراد بسیار سخت است که خود را از وضع موجود جدا کنند.
وی افزود: همین امر باعث شده که در طیف مقابل نیز احساس نیاز شود و افراد مختلفی خود را برای تغییر وضع موجود ارائه کنند.
مدیرمسئول روزنامه فرهیختگان، شناخت مسائل اصلی کشور و درک درست این مسائل و ارائه راهکار را شاخص مناسبی برای انتخاب کردن دانست.
ایمانجانی درباره ارزیابی خود از صحبتهای سه ساعت و نیمه معاون اول رئیس جمهور در فضای مجازی گفت: برخی افراد، یک کت انتخاباتی دارند و این کت را در زمان انتخابات فقط به تن میکنند، حرفهای خوب میزنند، اما نمیتوانند اجرا کنند.
وی با بیان اینکه هنر سیستم اجرائی یک کشور آن است که حرفهای خوب را به اجرا تبدیل کند افزود: وضع موجود هشت سال دست آنها بوده و نتوانستند حرفها و وعدههای انتخاباتی خود را در هشت سال گذشته به سرانجام برسانند.
این فعال رسانهای گفت: برای همین تغییر ملاک شده و حفظ وضع موجود یا تغییر وضع موجود برای جامعه شاخص شده است.
ایمانجانی افزود: در واقع آقای جهانگیری در حال فاصله گذاری با خودش است چرا که خود این شعارها را داده و سکان اجرائی کشور را به مدت هشت سال به دست داشته و معاون اول رئیس جمهور بوده است.
وی با بیان اینکه این افراد در زمان انتخابات کت انتخاباتی را میپوشند گفت:، اما بعد از انتخابات این کت را در میآورند و همان حرفها و زاویه دید قبل را دارند.
ایمانجانی با بیان اینکه آقای جهانگیری خود و فضای فکری و اجرائی خود را نقد کرده است افزود: نمیتوان دولت را از حزب و نگاه وی جدا کرد.
وی گفت: آقای جهانگیری، بارها از برنامههای حزب خود حمایت کرده و خود را در کنار این دولت دانسته و ایدههای خود را در این دولت آورده است.
ایمانجانی با بیان اینکه نمیتوان ایدههای حکمرانی را از فضای اجرائی کشور جدا کرد افزود: همین ایدهها در دولت فعلی اجرا شد و همین باعث شده که اکنون یکی از سردترین فضای انتخاباتی را نسبت به دورههای قبل داشته باشیم، زیرا مردم هنوز منتظر شنیدن ایدههای حکمرانی و تغییرند.
وی گفت: امسال مردم از فضای پوپولیستی و تبلیغاتی صرف فاصله میگیرند و به سمت راهکار برای تغییر میروند و هرکه بتواند راهکار مناسب برای تغییر و تیم مناسب برای این کار ارائه دهد، میتواند موفق باشد.
ایمانجانی با بیان اینکه محتوای صحبتهای آقای جهانگیری، برای اعلام حضور در انتخابات ۱۴۰۰ است افزود: آقای جهانگیری جزو گزینههای پای ثابت طیف خود است.
وی با اشاره به اینکه هر دو جناح افرادی را به عنوان پای ثابت انتخابات دارند خاطرنشان کرد: این افراد در یک بازه زمانی، به عنوان کاندیدای پوششی حضور مییابند و در زمانی به صورت مستقل نامزد انتخابات ریاست جمهوری میشوند.
ایمانجانی با بیان اینکه نمیتوان این صحبتها را از فضای انتخاباتی جدا کرد گفت: آقای جهانگیری در واقع آمده که ضربه گیر خود در انتخابات باشد.
مدیرمسئول روزنامه فرهیختگان در خصوص اینکه جهانگیری، توان به دست گرفتن سکان اجرائی کشور را دارد؟ افزود: آقای جهانگیری و حزب متبوعش، ایدههای خود را در طول هشت سال گذشته در دولت اجرا کرده اند.
این فعال رسانهای با بیان اینکه آقای جهانگیری فکر، ایده، برنامهها و حمایتهای معنوی و سازمانی خود را در دولت فعلی در طول هشت سال آورده اند گفت: نتیجه آن، اتفاقی است که اکنون برای کشور افتاده و هر یک از شاخصهای اقتصادی نسبت به دوران گذشته، چندین پله افت داشته است.
وی افزود: فرقی در نفر اول یا دوم بودن در دولت نیست، بلکه تفکر و ایده حزب وی در سکان داری این هشت سال ساری بوده است و این فاصله گذاشتن و جداسازی خود با طیف خود سخت است.
ایمانجانی در خصوص اظهارات جهانگیری مبنی بر اینکه قدرت جابجایی مسئول دفتر خود را نداشته و اینکه ممکن است در صورت پیروزی در انتخابات، وضعیت وی به گونهای دیگر باشد گفت: این موضوع قابل قبول نیست چرا که وی یک دوره در ریاست جمهوری نبوده، بلکه در دو دوره ریاست جمهوری با تمام قوا در مسند اجرائی بوده و وی یک نماد و فرد شاخص یک جریان فکری است و این فکر در تمام شقوق دولت جاری و ساری بوده است.
وی افزود: این فکر چه در ریاست جمهوری و چه در شهرداری تهران، جاری بوده و در همه حوزههایی که این ایده، حکمرانی کرده، دچار ضعف و نقصان جدی هستیم و بهبود وضعیت موجود، مورد مطالبه مردم است.