مدیر مسئول روزنامه صبح نو گفت: مردم از دولت در موضوعات مختلف سوالات جدی دارند که آقای جهانگیری به جای پاسخ دادن به این سوالات در پی درست کردن توجیهات بود.
وی گفت: در واقع این گفتگو بیشتر از اینکه گزارش عملکرد باشد، توجیهاتی برای کارهایی بود که برای مردم نشده است، از این جهت فکر میکنم بازهم این مسئله قدیمی را پیش میآورد که برخی طیفهای سیاسی نسبت به قدرت و اختیاراتی که دارند مسئولیت قبول نمیکنند و پاسخگو نیستند.
آجرلو ادامه داد: بنابراین از این منظر و زاویه لحن طلبکارانه آقای جهانگیری و نوع ادبیاتشان که به نظرم (شاید) همچنان یک ادبیات کمپینی و انتخاباتی بود تا یک ادبیات پاسخگویی و معاون اولی، که این موضوع قابل نقد است.
وی همچنین گفت: اکنون مردم در موضوعات مختلف از جمله کرونا، تورم، برخی از مواد اولیه، ماجراهایی مانند صف مرغ، خاموشیهای بعد از ۹ شب در بزرگراه ها، مسئله ارز ۴۲۰۰ تومانی و مباحثی از این قبیل سوالاتی جدی از دولت دارند که فکر میکنم آقای جهانگیری به جای پاسخ دادن به این سوالات، سعی کرد توجیهاتی را درست و حملاتی به جناح رقیب انجام دهد.
مدیر مسئول روزنامه صبح نو افزود: فکر میکنم (معاون اول آقای روحانی) برای این حرفها کمی زمان را اشتباه گرفته است، این حرفها شاید مخصوص سال ۹۶ و یا سال ۹۲ بود، اینکه ما بعد از ۸ سال فعالیت در این دولت بگوییم که ما به فرض یک ویرانه یا یک خرابهای را تحویل گرفتیم و ۸ سال بعد همچنان بر آن تاکید کنیم، به نظرم شایسته یک فردی که ادعای اصلاح طلبی، دموکراسی و مدیریت دارد، نیست.
وی ادامه داد: از ایشان انتظار داریم پاسخگوی عملکرد ۸ ساله خودشان باشند نه اینکه بخواهند با توجیهات از پاسخگویی فرار کنند.
آقای آجرلو گفت: فکر میکنم (آقای جهانگیری) برای اینکه پاسخ به عملکرد ناکارآمدیها ندهد، دقیقا از مسئولیت فرار و به جناحهای مختلف حمله میکند، از این بابت فکر میکنم که برای تراز مدیریت در کشور که ایشان مدعی مدیریت است، اتفاق بدی است.
بیشتر بخوانید: