بیماران کرونایی که ۶ هفته از ابتلای آنها به کرونا گذشته میتوانند روزه بگیرند.
وی گفت: افراد سالم و تندرست که میتوانند روزه بگیرند بهتر است در وعده افطار از چای گرم و کم رنگ و دو عدد خرما جهت باز کردن روزه استفاده کنند و خوردن شربت خنک و آب سرد در افطار پس از حدود ۱۵ ساعت روزه داری توصیه نمیشود.
این متخصص تغذیه با بیان اینکه استفاده از یک کف دست نان و پنیر و سبزی برای افطار بسیار سبک و مفید است ادامه داد: بهتر است افراد روزه دار بلافاصله شام میل نکنند بلکه بین افطار و شام حداقل یک ساعت فاصله باشد و شام هم وعدهای سبک شامل غذای نانی بدون برنج مثل کوکوهای کم چرب باشد.
وی در خصوص وعده سحری نیز گفت: وعده سحری باید فرد روزه دار را برای ۱۵ساعت سرپا نگه دارد بنابراین این وعده مشابه وعده ناهار باشد یعنی غذاهای کامل و مناسب شامل انواع برنج و خورشتها در این وعده به همراه سالاد کاهو قابل استفاده است.
وی در پاسخ به سؤال خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در خصوص افزایش احتمال ابتلا به کرونا بعلت روزه داری و ننوشیدن آب گفت: این موضوع صحت ندارد و روزه نه تنها فرد را در معرض کرونا قرار نمیدهد بلکه سیستم ایمنی را در برابر بیماریهای عفونی مقاوم میکند.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به بیماران کرونایی نیز توصیه کرد: در صورتی که کسانی کرونا گرفته اند و قصد روزه داری دارند باید بین ۴ تا ۶ هفته از ابتلای آنها به کرونا گذشته باشد تا بدن به روال قبلی باز گشته و توانایی روزه داری داشته باشد.