به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما، دولت بوریس جانسون که از بهبود اوضاع بهداشتی و کاهش موارد جدید ابتلا به کووید ۱۹ دلگرم شده است، راهبرد جدیدی در خصوص بازگشایی مرزها و اجازه دادن به شهروندان برای سفر به سرزمینهای آفتابی پس از یک زمستان طولانی و سخت در پیش گرفته است.
بیمارستانهای انگلیس که در هفتههای ابتدایی سال به علت هجوم بیماران مبتلا به کووید ۱۹ تحت فشارهای شدید قرار گرفته بود، طی هفتههای اخیر به علت تدابیر محدودکننده، قرنطینه و همچنین واکسیناسیون سراسری شاهد کاهش شمار بیماران بوده اند. انگلیس که در میان کشورهای اروپایی بیشترین تلفات را از شیوع ویروس کرونا متحمل شده ، روی واکسیناسیون سراسری حساب ویژهای باز کرده است.
در حالی که قرار است از هفته آینده مرحله مهمی از طرح رفع قرنطینه تدریجی در انگلیس به اجرا گذاشته شود و طی آن برخی کسب و کارها مثل آرایشگاهها و تراس رستورانها و قهوه خانهها فعالیت خود را از سربگیرند، دولت محافظه کار بوریس جانسون به هیچ وجه نمیخواهد جانب احتیاط را رها کند. وزارت بهداشت انگلیس محور کار خود را بر غربالگری گسترده که به همه شهروندان پیشنهاد شده، طرح آزمایشی گذرنامه بهداشتی که بحثها و مشاجراتی را برانگیخته و همچنین کنترل شدید مرزها استوار کرده است.
به جز سفرهای ضروری، سفرهای بین المللی برای انگلیسیها دست کم تا هفدهم ماه مه ممنوع است چرا که مقامات انگلیس بیم آن دارند که نوع جدید ویروس کرونا که گفته میشود در برابر واکسنها مقاوم هستند توسط مسافران به این کشور وارد شود. در حال حاضر یک دوز واکسن کرونا به تقریبا همه شهروندان انگلیسی بالای پنجاه سال تزریق شده است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از لندن، با این که مقامات انگلیس از هموطنان خود خواسته اند از تابستان کشورشان لذت ببرند و از سفرهای خارجی بپرهیزند، بسیاری از انگلیسیها به ویژه آنها که خود را واکسینه کرده اند، امیدوار هستند همانند تابستانهای گذشته بتوانند به سفرهای خارجی به ویژه سواحل مدیترانه بروند.
بوریس جانسون پس از شرکت در نشستی با وزرای کابینه خود بعد از ظهر روز دوشنبه کنفرانسی مطبوعاتی برگزار کرد و سامانه رنگی تقسیم بندی مناطق مختلف کشور را بر حسب پیشرفت واکسیناسیون، میزان موارد ابتلا به کووید ۱۹ و همچنین وجود سویههای جهش یافته ویروس ارائه کرد.