بر اساس اطلاعات دانشگاه جانز هاپکینز
آمار تلفات مبتلایان به کرونا در انگلیس رکورد زد
بر اساس اطلاعات دانشگاه جانز هاپکینز، انگلیس بیشترین آمار تلفات مبتلایان به کرونا را در هر صد هزار نفر در بین ۲۰ کشوری که بیشترین تاثیر را از ویروس کرونا در جهان دیده اند، داشته است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از رویترز، آمار و ارقام نشان میدهد آمار تلفات مبتلایان به کرونا در انگلیس در هر ۱۰۰ هزار نفر، رتبه اول را داشته است. جمهوری چک، ایتالیا، آمریکا و اسپانیا درخصوص تعداد تلفات مبتلایان به کرونا در ردههای بعدی قرار گرفته اند.
براساس اطلاعات رسمی، تعداد تلفات مبتلایان به کرونا در انگلیس در روز شنبه به هزار و ۳۴۸ نفر رسیده است. در عین حال ۳۳ هزار و ۵۵۲ نفر نیز به جمع مبتلایان به کرونا در این کشور اضافه شده اند. بر این اساس تعداد کل مبتلایان به کرونا در انگلیس به رقم سه میلیون و ۶۱۷ هزار و ۴۵۹ نفر رسیده است.
آمار تلفات روزانه کرونا در انگلیس همچنان بالای هزار نفر است.
بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس روز جمعه هشدار داد گونه جهش یافته ویروس کرونا که در این کشور شناسایی شده است آمار تلفات مبتلایان به این ویروس را احتمالا ۳۰ درصد افزایش داده است.
اگر چه کارشناسان هنوز درباره آمار تلفات ناشی از ویروس کرونای انگلیسی اختلاف نظر دارند، اما شیوع سریع این ویروس جدید همچنان یک تهدید جدی است.
دولت انگلیس درحال بررسی تشدید طرحهای پیشگیرانه برای مهار شیوع ویروس کرونا از جمله محدودیتهای بیشتر مسافرتی، و وادار کردن مسافران ورودی به انگلیس به استفاده از دستبند الکترونیکی به مدت ۱۰ روز به منظور اطمینان از ماندن آنها در قرنطینه است. تاکنون حدود پنج میلیون و ۸۰۰ هزار نفر در انگلیس اولین دُوز واکسن کرونا را دریافت کرده اند. تازهترین آمار و ارقام از گروه مشورتی علمی شرایط اورژانس نشان میدهد میزان سرایت ویروس کرونا نسبت به قبل کمتر شده است و این امر کارآیی اعمال محدودیتها را نشان میدهد.
اگر چه به دلیل شیوع گونه جهش یافته کرونا، انگلیس هنوز با چالش بزرگی در خصوص افزایش تعداد مبتلایان به کرونا و در نتیجه افزایش تلفات این بیماران مواجه است.
در عین حال انجمن پزشکان انگلیس روز شنبه اعلام کرد آنها نامهای به کریس ویتی رئیس سازمان خدمات پزشکی انگلیس فرستاده و در آن گفته اند کاهش زمان تزریق دو دُوز واکسن کرونا از ۱۲ هفته به شش هفته ضروری است.
این انجمن در بیانیهای اعلام کرد تزریق مرحله دوم واکسن کرونا بعد از شش هفته با توصیه تولید کننده واکسن و سازمان جهانی بهداشت همخوانی ندارد.
اعضای این انجمن همچنین خاطر نشان کردند هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد درصورتیکه این مدت زمان رعایت نشود، واکسن در ایجاد ایمنی موثر خواهد بود.
انگلیس هم اکنون از دو نوع واکسن کرونای تولیدی شرکت فایزر و آسترا زنکا استفاده میکند. فایزر اعلام کرده است مدت زمان بین دو تزریق باید ۲۱ روز باشد و هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد تزریق دُوز دوم واکسن کرونا بعد از سه هفته موثر است.
شرکت آسترا زنکا نیز اعلام کرد اگر دُوز دوم واکسن کرونا بعد از هشت تا ۱۲ هفته هم تزریق شود، این واکسن همچنان اثربخشی دارد.