تقویت سیستم ایمنی بدن بهترین راه برای مقابله با بیماری کووید ۱۹ است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، کارشناس تغذیه درباره برنامه تغذیه برای بیماران بستری در بیمارستانها گفت: با توجه به اینکه در دوره بیماری کووید ۱۹ معمولاً اشتهای بیمار کاهش مییابد، احتمال سوءتغذیه در وی بیشتر است.
خوشبین ادامه داد: برای بیماران بستری در بیمارستان، پروتکلهایی تهیه شده که بر این اساس، کارشناسان تغذیه به برنامه غذایی بیماران توجه میکنند.
وی افزود: در بیمارانی که شرایط خاص دارند با نظر مشاور تغذیه از مکملهای تجاری کامل تغذیهای (Formula Complete) به عنوان وعدههای اصلی غذا و میان وعدههای غذایی استفاده گردد.
خوشبین اظهار داشت: مطابق آخرین مقالات منتشر شده جهت بیماران کووید-۱۹ بهترین رژیم غذایی، رژیم غذایی نرم، پرپروتئین و پرکالری است، در صورت استفاده از رژیمهای مایعات صاف و کامل پیشنهاد میشود پس از حداکثر ۲ روز رژیم غذایی بیمار به رژیم نرم تغییر یابد و قوام غذای دریافتی بر حسب تحمل بیمار به تدریج سفتتر شود.
کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: افرادی که دوران نقاهت بعداز کرونا را میگذرانند نیز حتما باید از مایعات به اندازه کافی استفاده کنند، چای کم رنگ، انواع مایعات گرم دیگر مثل شیر کم چرب و سوپ باید در دستور کار قرار گیرد.