بایدها و نبایدهای تغذیهای کرونا
با شیوع کرونا ویروس، بازار شایعات مختلف برای پیشگیری از کرونا داغ شده است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، کارشناس تغذیه گفت: رعایت تغذیه صحیح و پیروی از یک برنامه غذایی درست، نه تنها از پیشگیری این ویروس جلوگیری میکند بلکه اگر فرد به کرونا نیز مبتلا شده باشد، روند بهبودی وی تسریع خواهد شد.

نجارزاده افزود: مصرف کافی سبزی و میوه به تعداد حداقل دو الی سه میوه در طول روز، همچنین آب میوه طبیعی اعم از سبزیجات خام که به طور کامل و دقیق شسته و ضدعفونی شده با غذا به بهبودی بدن در برابر این ویروس کمک خواهد کرد.
وی با اشاره به اهمیت مصرف منابع پروتئینی خاطرنشان کرد: این منابع شامل انواع حبوبات و تخم مرغ کامل پخته شده است؛ و هم چنین از خوردن غذاهای چرب، سرخ شده و پرحجم از قبیل فست فودها نیز باید اجتناب شود.