دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر: در استان تهران بیش از ۷۰ درصد از معتادان متجاهر سامان دهی شده اند و معتادانی که در کوچهها میخوابیدند، در نظام سلامت به مدافعان سلامت در تولید ماسک و گان کمک میکنند.
اسکندر مومنی افزود: اجرای طرح «یاریگران زندگی» موفقیتها و دستاوردهای خوبی در عرصه درمان، پیشگیری و کاهش داشته است و شاهد رویکرد نوین در درمان هستیم بگونهای که در سال گذشته مرکز تهران از سوی سازمان ملل به عنوان مرکز پژوهش و درمان برگزیده و کار خود را آغاز کرده است.
آقای مومنی با تاکید بر اینکه نگهداری این معتادان از سال ۹۸ آغاز شد و به جلوگیری از انتشار بیماری در سطح شهر کمک کرد، افزود: در تهران بیش از ۱۵ هزار نفر با استانداردهای روز دنیا نگهداری میشوند.
مبارزه با مواد مخدر همکاری همه جانبه تمام کشورهای جهان را میطلبد
دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر راه نجات بشریت از این پدیده شوم را همکاری، پایبندی همه کشورهای دنیا همانند جمهوری اسلامی ایران به تعهدات بین المللی بصورت قاطعانه و صادقانه بیان و خاطرنشان کرد: متاسفانه عکس این را شاهد هستیم. اما در ایران به دلیل وجود باورها، آموزههای دینی، فرهنگ و تاریخ و تاکیدات رهبر معظم انقلاب و پیگیریهای رییس جمهوری، مبارزه با مواد مخدر به خوبی پیش رفته است.
وی گفت: رهبر معظم انقلاب با بیان سیاستها و پیگیریهای ویژه و مطالبه گری در این عرصه، این فضا را به وجود آورد ضمن اینکه رییس جمهوری به عنوان رییس ستاد مبارزه با مواد مخدر در راس این امور قرار دارد. بارزه با مواد مخدر به سازمان دیگری واگذار نشده است بلکه همه نظام و بیش از ۱۱ سازمان و نهاد لشکری و کشوری در این امر تلاش دارند.
آقای مومنی افزود: اگر همین الگو در تمام دنیا پیاده شود این پدیده قابل ساماندهی است و وفاداری، همدلی و هماهنگی موجب پیشرفت کارها میشود.