پخش زنده
امروز: -
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر از ساماندهی ۸۰ درصد معتادان متجاهر و ایجاد ۱۵ اردوگاه ترک اعتیاد خبر داد.
به گزاش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ سردار اسکندر مومنی امروز سه شنبه در اختتامیه مجازی جشنواره «یاریگران زندگی» تاکید کرد: این جشنواره نتیجه تلاش همه سازمانهای فرهنگ ساز در کشور برگزار شده است که امروز محصول آن به نمایش گذاشته میشود.
وی افزود: در چهار دهه، تمرکز ستاد مبارزه بر اقدامات مقابلهای بود که خوشبختانه دستاورد خوبی هم داشت تا آنجا که در سال ۹۹ بالاترین میزان کشف مواد مخدر در تاریخ ایران و جهان را کسب کردیم و ضربه به بنیانهای اقتصادی قاچاقچیان افزایش یافت.
آقای مومنی گفت: این در حالی است که میزان تولید مواد مخدر در افغانستان ۵۰ برابر شده است و تمرکز بر مقابله این باور را ایجاد کرد که حاکمیت و مجموعه دستگاهها باید تلاش کنند تا مواد مخدری نباشد تا کسی مصرف نکند که تا حدودی درست بود، اما کافی نبود.
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر ادامه داد: به این نتیجه رسیدیم که در کنار مقابله، باید به کاهش تقاضا و پیشگیری هم توجه شود و این دو مکمل هم باشند یعنی هم متولیان تلاش کنند مواد مخدر وارد نشود و هم اقدامات فرهنگی و پیشگیری ایجاد شود تا کسی مصرف نکند.
سردار مومنی گفت: با همکاری همه دستگاههای فرهنگی کشور این جشنواره شکل گرفت و امروز شاهد محصولات و بانک بزرگ فرهنگی با رویکرد پیشگیری هستیم. در این جشنواره از سوی هنرمندان برجسته در اقصی نقاط مختلف کشور محصولات فرهنگی ارائه شد و داوری صورت گرفت و محصولات فاخرتر و اثرگذارتر اولویت بندی شدند.
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: تا دو هفته آینده دو داروی موثر در درمان اعتیاد به بازار عرضه خواهد شد.
سردار اسکندر مومنی امروز سه شنبه در ادامه افزود: تلاش بر کاهش آسیب و نگهداری معتاد در شرایط ماندگار است و متاسفانه هنوز در حوزه درمان با مشکل روبرو هستیم و ۸۰ درصد معتادان که درمان می شوند به مصرف بازمی گردند.
مونی تصریح کرد: با رویکردهای جدید این معضل رفع می شود و ۱۵ اردوگاه راه اندازی شده و ۸۰ درصد معتادان متجاهر ساماندهی شده اند.
سردار مومنی تاکید کرد: موضوع های پیشگیرانه در حوزه موارد مخدر به استمرار، تلاش و صبر نیاز دارد که در زمان مناسب شاهد نتیجه آن خواهیم بود.
جشنواره یاریگران زندگی به همت ستاد مبارزه با مواد مخدر و با هدف آشناسازی هنرمندان و کسانی که تولیدکننده هنر هستند با گفتمان یاریگران زندگی و تولید فعالیت فرهنگی و هنری با رویکرد پیشگیری اولیه از اعتیاد به صورت مجازی از آبان ۹۹ آغاز و ده هزار اثر ارسالی بررسی و رتبه بندی شد که ۵۰۰ اثر در بخش های مختلف داوری و از این میان به ۳۱ اثر جوایزی تعلق گرفت.