اصول تغذیه صحیح در روزهای کرونایی
رعایت سه اصل تعادل، تنوع و کفایت در رژیم غذایی به پیشگیری و درمان کرونا کمک میکند.
به گزارش
خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان؛ دکتر مجید کاراندیش متخصص تغذیه ، ضمن اشاره به شیوع بیماری کرونا در سراسر جهان ذهن ما را به این سوال سوق میدهد که آیا باید تغییر خاصی در اصول تغذیه انجام شود تا بتوان از بیماری کووید ۱۹ پیشگیری کرد یا آن را درمان کرد؟
وی در پاسخ به این سوال ما را با اصول تغذیه صحیح آشنا میکند.
تعادل ، تنوع ، کفایت: سه اصل مهم تغذیه صحیح
کار اندیش درادامه به تشریح این اصول میپردازد:
تعادل: بایستی در مصرف مواد غذایی تعادل برقرار شود به این معنا که برای مصرف مادهای خاص، نباید مصرف غذاهای ضروری دیگر را کمتر یا حذف کنیم.
کفایت: در طول روز از مواد غذایی لازم به اندازه کافی استفاده شود نه کمتر از نیاز و نه بیشتر از میزان لازم.
تنوع: هر گروه مواد غذایی ،حاوی مواد ضروری برای بدن هستند که باید به شکل متنوع از آنها استفاده بشود مثلا در گروه غذایی میوهها سعی شود به چند نوع محدود میوه اکتفا نشود.
دکتر کاراندیش در ادامه تاکید میکند: رعایت سه اصل نام برده می تواند نقش مهمی در پیشگیری و درمان کووید ۱۹ بازی کند و این اصول در دوران کرونا تغییر نمیکند.
یعنی همچنان باید کفایت، تنوع و تعادل را در مصرف مواد غذایی برقرار شود.
وی همچنین یادآورشد؛ با توجه به اینکه در مورد بیماری کرونا سیستم ایمنی بدن درگیر میشود باید مواد غدایی که به تقویت سیستم ایمنی کمک میکند استفاده شود تا سیستم ایمنی بدن توان غلبه بر بیماری را داشته باشد و برای کسانی که مبتلا نشده اند احتمال ابتلا در آنها کاهش پیدا کند.