در کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، موضوع تداوم برخورد جدی با خودروهای حامل کالای قاچاق، تعیین ماهیت فرآورده های نفتی و راه اندازی ا نبار جمع آوری اموال تملیکی در ساوه و دلیجان بررسی شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ در کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز موضوع تداوم برخورد جدی با خودروهای حامل کالای قاچاق، تعیین ماهیت فراورده های نفتی و راه اندازیا نبار جمع اوری اموال تملیکی در ساوه و دلیجان بررسی شد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی در کمیسیون برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان مرکزی گفت: گرایش به قاچاق با خودروهایی با عنوان شوتی به علت شرایط اقتصادی افزایش یافته است بنابراین این مهم نیازمند برنامهریزی در سطح ملی است.
اکرمی افزود: مالکان خودروهای قاچاقبَر با دستکاری در شکل خودرو مرتکب تخلف میشوند و با سرعتهای غیرمجاز، سلامت سایر رانندگان را به خطر میاندازند و در سیستم اقتصادی نیز اختلال ایجاد میکنند.
او اضافه کرد: در گذشته خودروهای قاچاقبَر فقط در برخی استانها فعال بود اما اکنون به بیشتر استانها تسری یافته بنابراین ستاد ملی مبارزه با قاچاق کشور باید برای این مهم تصمیمگیری کند.
اکرمی در ادامه اظهار داشت: ستاد ملی برای هزینه آنالیز مشتقات نفتی هنوز تصمیم شفافی نگرفته است.
رئیس پلیس امنیت و اقتصاد استان مرکزی هم گفت: ارزش کشفیات قاچاق استان در دی ماه جاری، ۱۲۵ میلیارد و ۴۱۰ میلیون ریال بوده است.
سرهنگ سلگی افزود: بیشترین فراوانی قاچاق کالا در دیماه امسال، لوازم آرایشی به ارزش ۴۶ میلیارد ریال بوده است.
او اظهارداشت: لوازم خانگی به ارزش ۲۰ میلیارد ریال، لوازم بهداشتی به ارزش ۱۱ میلیارد و ۸۴۰میلیون ریال، پوشاک به ارزش ۱۱میلیارد و ۳۸۰میلیون ریال، ۲۸۰ عدد تبلت به ارزش پنج میلیارد و ۴۹۰میلیون ریال، عمده کالاهای قاچاق کشف شده در دیماه امسال است.