کارشناس حقوقی و هیات علمی دانشگاه تهران: ۱۴ تغییر در سند تحول قوه قضاییه وجود دارد که جزو اسناد بالا دستی است و از اهداف آرمانها و قانون اساسی نشأت گرفته و باید به آن عمل شود.
کارشناس حقوقی کشورمان افزود: ۷ ماموریت تعریف شده و ۴۷ مورد از مشکلات ریشه دار مردم در قوه قضاییه در این سند تعریف شده است که با استناد به آن باید این مشکلات حل شود.
مرادی درباره پیمانهایی که کشورمان پذیرفته است، گفت: اگر عضو کنوانسیونهای بین المللی نباشیم به این معنی نیست که در کشور قانون نداریم. ایران در سال ۲۰۰۱ عضو سازمان مالکیت جهانی فکری شده است. در سال ۱۹۵۹ پیمان پاریس برای حمایت از مالکیتهای صنعتی را پذیرفته، سال ۲۰۰۳ به پیمان مادرید برای ثبت علائم بین المللی پیوسته است و در سال ۲۰۰۵ پیمان لیسبون را به منظور حمایت از نام منشا و ثبت بین المللی آن پذیرفته، اما هنوز عضو پیمان برن برای حمایت از آثار ادبی نشده است.
هیات علمی دانشگاه تهران افزود: ما در کشورمان حق تالیف را به رسمیت میشناسیم و به حقوق دیگران احترام میگذاریم، ولی متاسفانه برخی سودجویان هستند که همانطور که در مورد پایان نامهها خلاف میکنند درمورد حقوق پدیدآورندگان آثار ادبی و هنری هم تخلف میکنند.