عضو شورای شهر تهران: نظاممند کردن کمیسیون ماده ۷ به توسعه فضای شهر تهران کمک کرد.
وی افزود: شورای شهر پنجم در کمیسیون ماده ۷ با سیستمی کردن این فرآیند در جهت حفاظت هوشمند از فضای سبز و درختان اقدام موثری کرد و تلاش شد با وضع جرایم واقعی به سمت واقعی شدن اشجار ناشی از قطع درختان حرکت کرد.
نوری با بیان آمارهایی ادامه داد: در سال ۹۳ تا ۹۶ سالانه چهار هزار و ۵۰۰ ملک بررسی شد که در مجموع ۱۲ هزار درخت خشک و قطع شده بود و چند ده میلیارد تومان جرایم محاسبه میشد که ۱۵ درصد آن وصول میشد. در سالهای ۹۷ به بعد به خصوص سال ۹۷ و ۹۸ میانگین ۲۷ هزار پرونده بررسی شد و ۶۷۰ هزار و ۹۸ پرونده وجود داشت که در آنها با کاهش قطع درختان و خشک کردن آنها روبرو بودیم و با این حال با سیستمی شدن سامانه جرایم و عوارض درختان قطع شده در سامانه ثبت میشود و پیگیریهای مستمر شورای شهر به این نتیجه رسید که از عوارض و جرایم، باغاتی را تملک کنیم که به سبب آن سرانه فضای سبز در محلات کم برخوردار بالا برود.
عضو شورای شهر گفت: سیستمی شدن کامل کمیسیون ماده ۷ یک موفقیت بزرگ بود که به شفافیت و سرعت بخشی و رضایت مندی بیشتر شهروندان میانجامد. در فرصتی حتما با ریاست شورا و شهردارتهران از این سیستم که الان کار میکند رونمایی خواهد شد.
او افزود: از ابتدای دوره پنجم شوره ۱۷ باب باغ تملک و به بوستان تبدیل شده است و در سال ۹۹ تعداد ۱۷ باغ دیگر در دست بررسی و تملک است و اگر همه تملک شود ۳۴ قطعه به فضای سبز و عرصه عمومی اضافه میشود.