رئیس دیوان محاسبات کشور از اصرار دولت بر فسخ نشدن قرارداد واگذاری شرکت هفت تپه انتقاد کرد.
وی افزود: این درحالی است که نهادهای ذیربط به ویژه سازمان بازرسی کل کشور این پرونده را بررسی کرده اند، اما چرا برخی دستگاههای خاص که باید به حل و فصل این مسله کمک کنند مانع میشوند.
آقای بذرپاش در عین حال تاکید کرد: بنای ما کمک به دولت است، دولت وسط میدان است و همه باید به قوه مجریه کمک کنیم و ما هم این را وظیفه خود میدانیم، اما این مسائل آنقدر محکم، روشن و با ادلههای دقیق است که برخی حصارها را متوجه نمیشویم.
رئیس دیوان محاسبات کشور تصریح کرد: خطرپذیری در مدیران کشور به حداقل رسیده است و بسیاری کاستیها را باید در این موضوع جستجو کنیم.
آقای مهرداد بذرپاش در مراسم معارفه حاکم شرع دیوان محاسبات، گفت: مجموعه دیوان محاسبات عزم کرده و عهد بستند که از بیت المال پاسداری کنند و این نهاد در ایفای این وظیفه ارکان پر افتخاری دارد و به ویژه هیأت مستشاری در این زمینه بسیار خوب عمل کرده است.
وی افزود: بنای مسئولان دیوان محاسبات بر تشکیل پرونده نبوده و نیست بلکه سعی در اصلاح رویههای مالی کشور دارد.
آقای بذرپاش خطاب به معاون اول قوه قضائیه تاکید کرد: ما باید چند کار بزرگ را انجام دهیم که پیشبرد آن کمک شما را میطلبد؛ امروز کشور ما از «چند اقدامی» و بعضاً «بی اقدامی» بیش از اقدامات خطا رنج میبرند.
رئیس دیوان محاسبات افزود: اکنون که بررسی تفریغ بودجه ۹۸ را آغاز کردیم، یکی از موضوعاتی که در بررسی عملکردها کاملاً محسوس است، با بخش زیادی از «فاقد عملکردها» مواجه شدیم.
وی تصریح کرد: غصه ما اینجاست که یا عزمی برای اجرا نداریم و یا به علل مختلف خطرپذیری مدیران به حداقل رسیده است.
آقای بذرپاش افزود: به همین علت در ترکیب هیأتهای مستشاری دیوان، افرادی با سابقه مدیریتی نیز حضور دارند تا علاوه بر نگاه حقوقی و مالی، ملاحظات اقدامات اجرایی را نیز در نظر بگیرند.
وی در عین حال گفت: دیوان در بررسی پروندهها مانند واگذاریها نیز محکم ایستاده که یکی از نمونههای آن پرونده هفت تپه است؛ نمیدانم اصرار دولت به ویژه وزارت اقتصاد و دارایی بر فسخ نشدن این پرونده چیست؟
معاون اول قوه قضائیه و حاکم شرع دیوان محاسبات نیز در این مراسم سخنرانی کردند.