رئیس دپارتمان اردو دانشگاه انوار العلوم حیدرآباد تاکید کرد: یکپارچگی و اتحاد بزرگترین سلاح برای مقابله با سختیها و مشکلات است.
وی گفت: دیدگاه اسلام، در روند کنونی شیوع کووید-۱۹، که زندگی انسان را کاملاً از هم پاشیده است و بر سایر بخشهای مختلف تأثیر منفی گذاشته و باعث خسارات اقتصادی زیادی شده است، از مردم و کشورها میخواهد که با برنامهها و طرحها، این موضوع را مورد بررسی قرار دهند.
منشاوی افزود: گسترش اخوت اسلامی، اساس جامعه اسلامی است و عامل اخوت، عقیده است که یک مسلمان را پالایش میکند. بشریت بر اساس مسئولیت و همکاری جهانی بنا شده است. این به نفع همه مللی است که همکاری میکنند؛ در این راستا، جمهوری اسلامی ایران همیشه آمادگی خود را برای افزایش همکاری در همه زمینهها با کشورهای اسلامی ابراز داشته است؛ بهترین شاهد، همکاری با پاکستان و تاجیکستان برای رفع خسارات اقتصادی ناشی از بیماری ویروس کرونا است؛ طبیعتا میزان همکاری این کشورها در دوران پسا-کرونا بیشتر تقویت خواهد شد.
سید تنویر الدین حسینی خدانمایی رئیس مدرسه صوفیان حیدرآباد و قندهار هم در این وبینار ضمن قدردانی از فعالیتهای مجمع تقریب و دانشگاه مذاهب اسلامی در زمینه وحدت و تقریب بین مذاهب اسلامی برای جمهوری اسلامی ایران آرزوی موفقیت بیشتر در این مسیر کرد.
وی در ادامه به همه گیری ویروس کرونا در جهان اشاره و از آن به عنوان امتحان بزرگ الهی یاد کرد و گفت: این امتحان میخواهد که نیروی خود را برای دفاع از اسلام یک جا جمع کنیم.