پخش زنده
امروز: -
ذوالکفل ناظم فعال رسانهای گفت: پیامبر اکرم (ص) رحمتی برای همه موجودات گیتی، مرد و زن و کودک، حیوانات، پرندگان، حشرات و همه موجودات ظاهر و غایب است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، ذوالکفل ناظم در دومین روز برگزاری سی و چهارمین کنفرانس وحدت اسلامی - وبینار منطقهای هندوستان با عنوان «ظرفیتهای راهبردی جهان اسلام در مواجهه با بلایا و مصائب» تصریح کرد: رسانه و ابزار و وسایل رساندن اطلاعات به شهروندان وجود دارد تا رفتارهایی را توصیه کند که تأثیر بحرانها یا شرایط فاجعه بار را به حداقل برساند و این اطمینان حاصل گردد که پیام به همه شهروندان به شیوهای غیر متعصبانه و سریع انتشار یافته است.
ذوالکفل ناظم افزود:دین به طور فزایندهای در منطق رسانه چه از منظر تنظیم مؤسسات، محتوای نمادین و چه از نظر اعمال فردی در نظر گرفته میشود؛ به منظور درک جامعه شناختی نقشی که رسانه مدرن در حیطه دین بازی میکند اهمیت دارد که تأکید کنیم رسانه مدرن نه تنها سابقه موضوعات دینی را به نمایش میگذارد بلکه ایدهها و مراجع دین و مؤسسات را عوض میکند و شیوههای تعاملی را که مردم هنگام برخورد با موضوعات دینی به کار میبرند تغییر میدهد.
مولانا عبید الله خان اعظمی از علمای اهل سنت و نماینده سابق پارلمان هم در این وبینار، با قدردانی از تلاشهای ایران در زمینه وحدت مذاهب اسلامی، اظهار داشت: بخشی از مشکلاتی که در جهان اسلام با آن مواجه هستیم به خاطر بی توجهی خودمان است که این بی توجهی موجب ضربه زدن به اعتبار دین اسلام میشود.
وی با تأکید بر اینکه اختلاف موجب مرگ و وحدت عامل زندگی است، اظهار کرد: اختلاف موجب تضعیف جامعه میشود؛ وجود اختلاف در جامعه طبیعی است، اما جامعه با وحدت و همکاری به هدفش میرسد؛ متأسفانه اینقدر در مسائل جزئی با هم درگیر شده ایم که موجب سوء استفاده دشمنان شده است.
مولانا عبید الله خان تأکید کرد: ما در هفته وحدت باید این نکته را یادآور شویم که قدرت اجتماعی و متحد بودن مسلمانان نباید از بین برود؛ همچنین باید متذکر شویم که خشونت مذھبی نابود کنندہ است و مشکلات ما را حل نمیکند.
مولانا سید حسیب الدین قادری شرفی رئیس گروه زبان انگلیسی دانشگاه ملی اردو حیدر آباد هند، هم ضمن تقدیر از رهبر معظم انقلاب و برگزار کنندگان کنفرانس وحدت و تبریک به مناسبت میلاد رسول خدا (ص) به موضوع سی و چهارمین کنفرانس وحدت اشاره کرد و گفت: به اعتقاد من خداوند بخشنده منشأ همه خوبی هاست و بلایا و فجایع از انسانها نشات میگیرد و همانطور که در قرآن ذکر شده، بلا و مصیبت فرصتی مناسب برای فکر کردن به اعمالمان، بازنگری در نوع درکمان و احیای قدرت اراده مان برای مقابله با بلایا و تحمل درد و رنج ناشی از آن را فراهم میآورد.
وی ادامه داد: آموزههای بنیادین اسلام نه تنها برای ما آرامش خیال و راحتی در مواقع سختی و پریشانی میآورند بلکه باعث میشوند این حقیقت را درک کنیم که دائمی بودن هر وضعیتی در اختیار خداوند قادر و متعال میباشد. رسیدن به این اعتقاد تنها راه برای زندگی در این جهان میباشد؛ هر بلا یک آزمایش میباشد. کسانی که صبر و اعتقاد کامل دارند این آزمایش را با موفقیت پشت سر میگذارند و بلای واقع شده باعث کاهش گناهان و خطاهای آنها میشود.
مولانا قادری شریفی اظهار داشت: زندگی پیامبر اسلام (ص) و اهل بیت شان الهام بخش ما در زمینه مقابله موفقیت آمیز در مقابل بلایا میباشند؛ در آموزههای اسلام، در مواجهه با سختیها و بی قراری ها، اعتقاد به خداوند بسیار کلیدی بوده و انسان را امیدوار و استوار نگاه میدارد. عجز و ناامیدی در اسلام جایی ندارد. مومنان از امید و اندیشه مثبت برخوردار میباشند؛ از خداوند به خاطر نعمت هایش شاکر میباشند و در هنگام انجام خطا از خداوند طلب بخشش میکنند.