نظام ارجاع بیماران کرونایی در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد اجرایی می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز خراسان رضوی ، جانشین رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در قرارگاه دانشگاهی مبارزه با کرونا
دکتر شاپور بدیعی با اشاره به اینکه در حوزه ارائه خدمت به بیماران سرپایی درمانگاه های خصوصی نیز وارد کار شدند افزود : خدمات سرپایی نیز به چند دسته تقسیم می شود که ارائه خدمت در مراکز جامع خدمات سلامت در خصوص ویزیت بیماران وارجاع به مراکز سطح دو اولین گام این روند است.
وی با بیان اینکه در هر منطقه شهرداری مشهد و حاشیه شهر 6 تا 8 درمانگاه خصوصی نیز موظف شدند تا به بیماران کرونایی ارائه خدمت کنند افزود : سطح دو ارائه خدمت به بیماران کرونا در مراکزی با حضور دست کم یک متخصص عفونی و داخلی در ساعات 8 تا 12 و 14 و 30 دقیقه تا 23 انجام می شود.
جانشین رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در قرارگاه دانشگاهی مبارزه با کرونا گفت : در این مراکز خدمات سی تی اسکن و آزمایشگاه نیز وجود دارد تا دیگر اقدامات تشخیصی در این حوزه به آنها ارائه شود؛ همچنین در آزمایشگاه های خصوصی برای بیمارانی که از طریق نظام ارجاع مراجعه می کنند تا 30 درصد تخفیف داده می شود.
دکتر شاپور بدیعی افزود: مراکز تصویر برداری در هر منطقه شهری نیز مشخص شده است تا مردم به یک مرکز مراجعه نکنند و دستورهای بهداشتی در مراکز تشخیصی نیز به خوبی ارائه شود.
وی گفت : مراکز مشاوره پرستاری نیز برای ارائه خدمت به بیمارانی که تمایل به بستری در بیمارستانها ندارند؛ طبق تعرفه های مشخص شده دانشگاه به بیماران در منزل ارائه خدمت می کند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: 30 درصد شهر مشهد را حاشیه شهر تشکیل می دهد از همین رو ارائه خدمت به بیماران حاشیه شهر نیز طبق نظام ارجاع برنامه ریزی شده است تا بتوانند خدمات خوبی دریافت کنند.
بیش از دو سوم جمعیت 6 میلیون و 400 هزار نفری خراسان رضوی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند.