بستری بودن بیش از ۸۴۰بیمار کرونایی در مشهد
بیش از ۸۴۰بیمار کرونایی در مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بستری هستند.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، جانشین رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ستاد دانشگاهی مبارزه با کرونا
گفت: هم اکنون هزار و ۵۱۴بیمار غیرکرونایی و ۸۴۱بیمار کرونایی در مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بستری هستند که از این تعداد ۲۲۱بیمار در بخشهای مراقبت ویژه بستری هستند.
دکتر شاپور بدیعی افزود: به طور کل ۳۰درصد تختهای بستری دانشگاه به بیماران کرونایی اختصاص یافته است.
وی گفت: هم اکنون به طور متوسط روزانه ۲۳۱بیمار کرونایی در مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه پذیرش و بستری میشوند و روزانه حدود ۸۵نفر بیمار کرونایی نیز بهبود مییابند و از مراکز درمانی مرخص میشوند.
جانشین رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ستاد دانشگاهی مبارزه با کرونا گفت: حدود ۲۰درصد از بیماران بستری در مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه غیر بومی و زائر هستند که بیشتر این زائران که به بیماری مبتلا هستند اطلاعی از برنامه نظام ارجاع بیماران کرونایی ندارند و به طور مستقیم به مراکز درمانی دانشگاه مراجعه میکنند.
دکتر بدیعی با بیان اینکه حضور زائران و رعایت نکردن نظام ارجاع از مهمترین عوامل اثر گذار در ازدحام مراکز درمانی است گفت: با راه اندازی مجدد سامانه تلفنی پاسخگویی ۱۹۱، روند مراجعه بیماران سرپایی به مراکز درمانی از دیروز کاهش یافته است.
سیستم مراقبت در منزل در اورژانس عدالتیان راه اندازی میشود
وی از اجرای سیستم مراقبت در منزل در اورژانس عدالتیان خبر داد و گفت: این طر ح با همکاری بسیج جامعه پزشکی برای کاهش بار مراجعه به مراکز درمانی اجرا میشود و تا کنون ۸۰گروه بر اساس تعرفههای دولتی و یا رایگان برای مشارکت در این طرح اعلام آمادگی کرده اند.
دکتر بدیعی جانشین رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ستاد دانشگاهی مبارزه با کرونا گفت: همچنین با همکاری سپاه امام رضا (ع) قرار است ۲۰۰تخت نقاهتگاهی برای نگهداری بیماران مبتلا به کرونایی و گذراندن دوران بهبودی این دسته از بیماران راه اندازی شود.
وی افزود: بسیج جامعه پزشکی ۱۰۰نفر نیروی داوطلب برای خدمات رسانی به بیماران کرونایی در بخشهای مختلف اعلام آمادگی نموده اند.
خدمات رسانی به بیماران کرونایی در بیمارستانهای مشهد و ۶۱۰تختخوابی امام رضا(ع) ارائه میشود
مسئول کارگروه مراقبت و درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه هم اکنون بیماران کرونایی فقط در مراکز شریعتی و ۶۱۰ تختخوابی بستری میشوند و دیگر مراکز مشهد به بیماران غیرکرونایی اختصاص یافته است خاطرنشان کرد: رویکرد دانشگاه این است که همزمان با ارائه خدمات به بیماران کرونایی، روند ارائه خدمات به بیماران غیرکرونایی نیز به شکل مطلوبی انجام شود به ویژه آن که همه پزشکان نوبت بندی شده اند و برای جلوگیری از تحلیل نیرو زمانی برای استراحت آنها نیز در نظر گرفته شده است.
دکتر بدیعی با قدردانی از بخش خصوصی در همراهی و کمک به دانشگاه در مسیر مبارزه و مدیریت بیماری کرونا اظهار کرد: تا کنون حدود ۱۰ درصد از کارکنان بخش خصوصی در بخش دولتی خدمات رسانی به بیماران کرونایی داشته اند
وی با اشاره به ساخت بیمارستان جدید شهید هاشمی نژاد اظهار کرد: با راه اندازی مرحله به مرحله این بیمارستان، روند خدمات رسانی به بیماران غیرکرونایی به ویژه ساکنان شمال مشهد به شکل مطلوبی بهبود مییابد.
خراسان رضوی هم اکنون از نظر شیوع کرونا در وضع قرمز است.