مرکز آمار ایران از افزایش ۴۱ درصدی مقدار تولید گوشت قرمز در مرداد امسال درمقایسه با مدت مشابه سال ۹۸ خبر داد.
بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ۲۱،۴ هزار تن، ۵۷.۷ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با ۱۲.۳ هزار تن، بز و بزغاله با ۲.۷ هزار تن و سایر انواع دام با ۶۶۹.۷ تن، بهترتیب ۳۳.۲ درصد، ۷.۳ درصد و ۱.۸ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص دادهاند.
مرکز آمار ایران اعلام کرد: مقایسه عملکرد کشتارگاههای رسمی کشور در مرداد ۱۳۹۹ با ماه مشابه سال ۱۳۹۸، مقدار تولید گوشت در مرداد ۱۳۹۹ نسبت به ماه مشابه سال ۱۳۹۸ برای گوسفند و بره ۳۵ درصد، برای بز و بزغاله ۲۹ درصد، برای گاو و گوساله ۴۹ درصد، برای گاومیش و بچهگاومیش ۱۰۶ درصد افزایش، و برای شتر و بچهشتر ۴۲ درصد کاهش داشته است.
بر اساس اعلام مرکز آمار ایران، همچنین نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان میدهد که مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاههای رسمی کشور در مرداد ۱۳۹۹ نسبت به تیر ۱۳۹۹ در حدود ۲،۵ درصد افزایش داشته است.