در فروردین ۹۹
افزایش ۲ درصدی تولید گوشت قرمز
مرکز آمار ایران: مقایسه عملکرد کشتارگاهها نشاندهنده افزایش ۲ درصدی مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاههای رسمی است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از مرکز آمار ایران،مرکز آمار ایران اعلام کرد: مقایسه عملکرد کشتارگاههای کشور در فروردین ۱۳۹۹ با عملکرد ماه مشابه سال ۱۳۹۸، نشاندهنده افزایش ۲ درصدی مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاههای رسمی کشور است.
وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دامهای ذبحشده در کشتارگاههای رسمی کشور در فروردین امسال جمعاً ۲۱،۹ هزار تن رسید که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.
بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با ۱۲،۱ هزار تن، ۵۵.۴ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با ۷.۹ هزار تن، بز و بزغاله با ۱.۴۲ هزار تن و سایر انواع دام با ۴۲۱ تن، بهترتیب ۳۶.۲ درصد، ۶.۵ درصد و ۱.۹ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص دادهاند.
تغییرات مقدار تولید گوشت نسبت به ماه مشابه سال قبل برای گوسفند و بره ۴ درصد کاهش، برای بز و بزغاله ۱۵ درصد افزایش، برای گاو و گوساله ۵ درصد افزایش، و برای شتر و بچهشتر ۱۳ درصد کاهش داشته و برای گاومیش و بچهگاومیش تقریباً بدون تغییر بوده است.