عناب با دارا بودن میزان قابل توجهی کلسیم، پتاسیم، ساپونین، فلاونوئید و انواع ویتامینها از جمله ویتامینهای A و C نیروگاهی از مواد مفید برای سلامت انسان به حساب میآید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از ايسنا مهدی ابراهیمی عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی گفت: تحقیقات صورت گرفته روی این میوه ارزشمند نشان داده که عناب توانایی مقابله با طیف وسیعی از ناخوشیهای زندگی بشر امروز شامل دردهای خفیف گوارشی تا بیماریهای مهلکی مانند سرطان را داراست.
وی افزود: از جمله مهمترین مزایای مصرف عناب برای سلامت انسان که نشان دهنده لزوم قرارگرفتن این محصول استراتژیک خراسان جنوبی در سبد غذایی هر ایرانی است، میتوان به این ۲۱ مورد اشاره کرد.
ابراهيمي با بیان اینکه عناب میتواند سرطان را درمان کند، اظهار کرد: عناب سبب بهبود خواب شده و بیخوابی را درمان میکند.
ابراهیمی ادامه داد: عناب به سلامت قلب کمک میکند و ریسک ابتلاء به بیماریهای قلبی را کاهش میدهد، همچنین سبب بهبود کارکرد جهازهاضمه میشود.
وی تصریح کرد: از دیگر خواص عناب میتوان به درمان یبوست مزمن، بهبود گردش خون، تقویت سیستم ایمنی بدن، از بین بردن التهاب، کاهش استرس و نگرانی، تقویت تقویت استخوان و تسهیل هضم غذا اشاره کرد.