پخش زنده
امروز: -
اولین جلسه شورای سیاستگذاری طب ایرانی- اسلامی صبح امروز به ریاست وزیر بهداشت،درمان و آموزش پزشکی و با حضور اعضای این شورا تشکیل شد.
به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ دکتر هاشمی در این جلسه بر ضرورت تغییر مقطع رشته طب سنتی ایرانی از دکترای تخصصی(PhD) به دستیاری بالینی تاکید کرد و افزود: در این صورت خدمات بالینی بهتر ارائه خواهد شد و زمینه جهت جذب نفرات برتر آزمون دستیاری و یا رتبههای برتر دانشجویان پزشکی در این رشته فراهم میشود.
وزیر بهداشت ارتقای جایگاه طب سنتی ایرانی- اسلامی را جزء سیاستهای کلی سلامت، ابلاغی ازسوی مقام معظم رهبری عنوان کرد و افزود: اقدامات شورای سیاستگذاری طب سنتی باید باعث پشت سرگذاشتن دوره فترت این حوزه شود و قدمها و گامهای موثری در راستای گسترش کمی و کیفی طب ایرانی برداشته شود.
استقبال از طب سنتی در دنیا
دکتر علی اکبر ولایتی نیز در این جلسه با بیان اینکه بسیاری از پرسشها درطب سنتی پاسخ دارد و طب جدید در مقابل آن سکوت کرده است گفت: یکی از اقدامات مهمی که برای ارتقای جایگاه طب سنتی باید انجام شود انجام کارعلمی قانونمند و کارشناسی شده است تا راه برای سوء استفاده افرادی که دانشی از این رشته ندارند مسدود شود.
دکتر ولایتی قانونمندکردن طب سنتی را اقدامی موثر و خوب عنوان کرد و افزود: تاسیس دانشکدههای طب سنتی باعث شده است که افرادی که دوره طب عمومی را گذرانده اند و به طب جدید آگاه هستند وارد این رشته شوند.
وی در ادامه به اقدامات صورت گرفته درحوزه طب سنتی در فرهنگستان علوم پزشکی اشاره کرد و چاپ کتاب طب گیاهی و نیز دایرهالمعارف طب سنتی را از اقدامات انجام شده برای بازسازی و احیای طب سنتی عنوان کرد.