وزیر آموزش و پرورش به منظور قدردانی ازکارکنان نظام سلامت در روز پزشک به وزارت بهداشت رفت.
محسن حاجی میرزایی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، گفت: با توجه به شیوع کرونا و شرایط دشوار نظام سلامت در این دوره به منظور قدردانی ویژه از نظام سلامت به دیدار وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آمدم.
وی افزود: به منظور رعایت دستورالعمل های بهداشتی به نمایندگی از یک میلیون نفر از کارکنان آموزش و پرورش و معلمان برای تبریک روز پزشک به جامعه پزشکی حاضر شده است.
او از تمام تلاش های نظام سلامت به منظور حفظ سلامت اقشار مختلف جامعه از جمله دانش آموزان قدردانی کرد و گفت: رعایت تمام دستورالعمل های ستاد ملی مقابله با کرونا در دستورکار وزارت آموزش و پرورش قرار دارد.
وی افزود: هر جا امکان برگزاری حضوري کلاس ها باشد به صورت حضوری و هرجا نیاز به رعایت دستورالعمل های بهداشت باشد مدارس در دو یا سه نوبت تقسیم می شود.
وزیر آموزش وپرورش تاکید کرد: هیچ دانش آموزی در هیچ جای کشور محروم از تحصیل نخواهد ماند حتی اگر دانش آموزی به اینترنت یا تلفن هوشمند دسترسی نداشته باشند آموزش و پرورش ضامن تحصیل و آموزش آنان خواهد بود و نباید از این بابت نگرانی داشته باشیم.
حاجی میرزایی گفت: ظرفیت فضای مجازی در کشور برای دانش آموزان تا سه برابر افزایش یافته است و علاوه بر مدرسه تلویزیونی این فضا نیز در صورت نیاز برای آموزش دانش آموزان به خدمت گرفته می شود.
افزایش سه برابری ظرفیت شبکه دانش آموزی در فضای مجازی
وزیر آموزش و پرورش از افزایش سه برابری ظرفیت شبکه دانش آموزی(شاد) در فضای مجازی خبرداد.
محسن حاجی میرزایی درمراسم گرامیداشت روز پزشک در دفتر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: این وزارتخانه نیز متاثر از شیوع کرونا شده است.
وی افزود: در کنار زحمات مدافعان سلامت که جان خود را برای پیشگیری از خطری که ایرانیان را تهدید می کرد به مخاطره انداختند و من به نمایندگی از جامعه فرهنگیان برای قدردانی از نظام سلامت به دیدار وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آمده ام، معلمان نیز تلاش بی شائبه ای برای تحصیل دانش آموزان داشتند.
حاجی میرزایی اضافه کرد: برخی از معلمان به منظور اطمینان از آموزش دانش آموزان روزانه30 تا 50 کیلومتر مساحت را طی می کردند.
وی افزود: دانش آموزانی که در مناطق محروم هستند و امکان دسترسی به اینترنت یا تلفن هوشمند را ندارند نباید نگران آموزششان باشند و ما ضامن ادامه تحصیل و آموزش همه کودکان در همه مناطق کشوریم.
وزیر آموزش و پرورش بااشاره به تنوع اقشار مختلف و شرایط متفاوت در مناطق مختلف کشور گفت: یک راه حل کلی شامل حال همه مناطق نمی شود و باید برای هر منطقه متناسب با شرایط آن تصمیم گیری شود.
حاجی میرزایی اضافه کرد: 5 هزار مدرسه با 5 دانش آموز در کشور فعال است که امکان برگزاری کلاس های حضوری فراهم است و این شامل روستاها و مناطق محروم 11 استان کشور می شود.
وی اضافه کرد: سال تحصیلی براساس نظر ستاد ملی مبارزه با کرونا از 15 شهریور آغاز می شود و آموزش و پرورش آماده برگزاری کلاس ها براساس دستورالعمل های بهداشتی است چرا که سلامت دانش آموزان در کنار آموزش آنان برای ما اهمیت دارد.
او یادآور شد: هر گونه وقفه در آموزش موجب افزایش آسیب های اجتماعی می شود و تلاش ما توجه به آموزش در کنار رعایت دستورالعمل های بهداشتی به منظور حفظ سلامت دانش آموزان است.
وزیر آموزش و پرورش گفت: در سال گذشته آموزش با ایجاد مدرسه تلویزیونی به صورت غیر حضوری به سبب شیوع کرونا ادامه یافت و سپس از ظرفیت فضای مجازی برای ارتقاء کیفیت آموزش استفاده شد وبرای تحصیل در سال آینده نیز از تمام این ابزارها متناسب با نیاز بهره خواهیم برد.
حاجی میرزايی گفت: در سال گذشته تنها دو آزمون سرنوشت ساز و سراسری به صورت حضوری برگزار شد و دیگر مقاطع به صورت غیر حضوری آزمون دادند.
وی اضافه کرد: نظام آموزش و پرورش به منظور افزایش آگاهی دانش آموزان و خانواده ها در زمینه بیماری کرونا نیز با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همکاری کرد.
وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: رعایت دستورالعمل های بهداشتی و حفظ سلامت دانش آموزان از اولویت های این وزارتخانه در کنار آموزش آنان است.
وی گفت: این وزارتخانه برای برگزاری کلاس ها به صورت حضوری یا دوشیفت یا سه شیفت شدن مدارس به منظور رعایت دستورالعمل های بهداشتی و استفاده از فضای مجازی در صورت ضرورت امادگي دارد.