مدیر کل جغرافیایی و اطلاعات مکانی شرکت ملی پست، موفقیت در این کار را وابسته به اشتراک برخط اطلاعات و بهروز بودن آنها دانست.
وی افزود: به طور آزمایشی در تهران یکبار این اطلاعات را به هم متصل کردیم، به نتایج خوبی رسیدیم و متوجه شدیم که چگونه میتوان اماکن خالی را تشخیص داد.
دولتی خاطرنشان کرد: روزانه حدود ۵۰۰ هزار بار تغییر اطلاعات، از قبیل تغییرنشانیها در سیستمهای مختلف کشور داریم. تغییرنشانی با خواست افراد در سامانهای که برای این کار راهاندازی شده، انجام میشود و این سامانه ظرف ۲۰ روز آدرس جدید را به کدملی متصل میکند.
وی شرط ایجاد شفافیت را متصل بودن بانکهای اطلاعاتی مختلف به همدیگر دانست و ادامه داد: باید بهروز شدن این اطلاعات، برخط و در لحظه رخ دهد تا شفافیت با موفقیت اتفاق افتد. بر همین اساس با شهرداری و ثبت شرکتها صحبت کردیم تا بانکهای اطلاعاتی را در اختیار هم قرار دهیم.
مدیرکل جغرافیایی و اطلاعات مکانی شرکت ملی پست اضافه کرد: قانونگذار ثبت تغییرات را برعهده افراد گذاشته و از طریق سامانه سجام این صحتسنجی انجام میشود و اگر فرد بخواهد از خدمات دولت استفاده کند ابتدا باید در این سامانه اطلاعات خود را بهروز کند تا تغییرات نهایی صورت گیرد.