رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر گفت: تاکنون هزار و ۲۰۰ نمونه خون بند ناف در بانک سلولهای بنیادی این استان ذخیر شدهاست.
وی بیان کرد: خون بند ناف میتواند در درمان انواع سرطان و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک موثر و قابل توجهی داشته باشد.
احمدیزاده اظهار داشت: بوشهر اکنون تنها استان فاقد آزمایشگاه ژنتیک است که با همکاری سازمان مدیریت و برنامهریزی استان اتفاقهای خوبی در این زمینه در حال رخ دادن است.
وی گفت: برای راهاندازی مرکز تخصصی درمان ناباروری رویان نیز این مهم در دستور کار جدی جهاد دانشگاهی استان بوشهر قرار گرفته و تا حصول نتیجه پیگیری خواهد شد.
احمدیزاده افزود: درگذشته فرصتسوزیهای زیادی در استان بوشهر اتفاق افتادهاست و جهاد دانشگاهی با توجه به ظرفیتهای بالای اقتصاد کرانه خلیجفارس، صنایع نفت و گاز و بسیاری پتانسیلهای مهم و بینظیر دراین استان آماده پذیرش ماموریتهای بزرگ در حوزههای نفت و گاز و انرژی و آبزیان است.
وی اظهار داشت: رویکرد جهاد دانشگاهی بوشهر در حوزه آموزش این است که تا پایان سال مراکز آموزشی خود را در شهرستان دشتستان، گناوه و دیلم را راهاندازی کند که عمده هدف این آموزشها ایجاد اشتغال و بازار کار با کیفیت و استاندارد است.
احمدی زاده از تدوین سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده خبر داد و گفت این سند در بررسی وضعیت موجود زنان و خانواده در سطح استان، اولویت بندی برنامههای زنان در حوزههای اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، محیط زیست و سلامت تدوین و رونمایی شدهاست.
وی همچنین با اشاره به تدوین سند توسعه فرهنگی اجتماعی استان بوشهر گفت: این سند با برش شهرستانی برای ۱۰ شهرستان استان بوشهر تدوین شدهاست.