با حضور رئیس جهاد دانشگاهی کشور؛
راهاندازی از پنج طرح پژوهشی، علمی و خبری در استان بوشهر / سومین آزمایشگاه تشخیص کرونا
سومین آزمایشگاه تشخیص کرونای استان بوشهر، ساختمان آموزش و پژوهش جهاد دانشگاهی استان، مرکز آموزش علمیکاربردی جهاد دانشگاهی، خبرگزاری قرآنی کشور(ایکنا) و سامانه آموزش مجازی جهاد دانشگاهی بوشهر با حضور رئیس جهاد دانشگاهی کشور راهاندازی شدند.
بهگزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر؛ حمیدرضا طیبی پس از راهاندازی سومین آزمایشگاه تشخیص کرونا در استان بوشهر و مرکز تخصصی ویروسشناسی در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به خبرنگار صداوسیما گفت: این آزمایشگاه با همکاری دانشگاه علوم پزشکی با اعتبار دو میلیارد به بهرهبرداری رسیده که میتواند روزانه ۲۵۰ نمونه را آزمایش کند و پاسخ آن را به دانشگاه بدهد.
او با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی از آغاز اعلام کرده که آماده کمکرسانی به مردم و دستگاهها برای مدیریت کرونا است، افزود: ساختمانی که دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برای آزمایشگاه تشخیص کرونا در اختیار جهاد دانشگاهی قرار داد را بازسازی و تجهیزات مورد نیاز را تأمین کردیم تا به مردم استان بوشهر خدماترسانی بیشتری شود.
طیبی اضافه کرد: جهاد دانشگاهی از آغاز همهگیری کرونا برای ساخت کیتهای تشخیص دستبهکار شد و اکنون آنها را تولید میکند که به اندازه نیاز این آزمایشگاه در بوشهر در اختیارشان قرار گرفته است.
او بدون اشاره به آمار تولید ادامه داد که این کیتها در شرکتی دانشبنیان و با حمایت ستاد اجرایی فرمان امام در حال تولید است و هم به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و آزمایشگاههای بخش خصوصی داده شده و هم به خارج از کشور صادر میشوند.
رئیس جهاد دانشگاهی کشور همچنین خبر داد که برای دیگر حوزههای درمانی مانند درمان ناباروری، سرطان پستان و آزمایشگاه ژنتیک با کمک بخش خصوصی آماده همکای با دانشگاه علوم پزشکی بوشهر است.
رئیس جهاد انشگاهی بوشهر که اکنون سرپرست مرکز آموزش علمیکاربردی جهاد دانشگاهی بوشهر است نیز در گفتگو با خبرنگار صداوسیما گفت: در این مرکز هفت رشته مدیریت امور اداری، مدیریت امور بازرگانی، امور گمرکی، مدیریت کسبوکار، امور دفتری، حسابداری دولتی و حسابداری مالی تدریس خواهد شد که با ظرفیت هزار دانشجو از اول مهر دانشجو میپذیرید.