معاون شرکت ملی پست: با راه اندازی این پایگاههای منطقهای ترافیک جابجایی مرسولات پستی افزایش قابل توجهی مییابد.
حسین غضنفری در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: از سالهای دور چندین پایگاه منطقهای به جز تهران طراحی شده بود، اما به دلایل مختلف به مرحله اجرا نرسید از این رو در سال ۹۹ به همت کارکنان شرکت ملی پست ایران پنج پایگاه منطقهای در شهرستانهای مشهد، اصفهان، تبریز، اهواز و شیراز فعال شدند.
غضنفری در تشریح ویژگیهای راه اندازی این پایگاههای پستی گفت: این پایگاههای منطقهای وظیفه دارند اگر مرسولهای بین این مناطق پنجگانه و شهرستانهای وابسته به آنها جابجا شود، ضرورتی به ارسال آنها به تهران وجود ندارد و به صورت مستقیم بین نقاط هدف جابجا میشود.
معاون فنی و بازرگانی مدیرعامل شرکت ملی پست ایران افزود: شکل گیری این پایگاهها علاوه بر این باعث افزایش سرعت انتقال مرسولهها نیز میشود، زیرا واسطه ارسال به تهران حذف شده است، همچنین کیفیت ارسال مرسولهها نیز افزایش مییابد، زیرا تعداد بارگیری و تخلیه آنها کم میشود از طرفی ضریب ایمنی و امنیت در بحث پدافند غیرعامل نیز افزایش مییابد.
غضنفری با بیان اینکه شرکت ملی پست در چهارماه و نیم سال جاری نسبت به مدت مشابه پارسال بیش از ۹۰ درصد افزایش ترافیک در حوزه بسته و امانت داشته است، تصریح کرد: در سالهای گذشته بیشتر ترافیک شبکه پستی را پاکتها و نامهها تشکیل میداد، اما با توجه به گسترش تجارت الکترونیک و همچنین شیوع بیماری کرونا در ماههای اخیر تمایل مردم به استفاده از سامانههای الکترونیکی برای خرید افزایش قابل توجهی داشته و شبکه پست نیز به عنوان مکمل تجارت الکترونیک و کامل کننده زنجیره ارزش، ترافیک زیادی را در جابجایی خرید مردم تجربه کرده است.
وی تاکید کرد: با شکل گیری پایگاههای پنجگانه منطقهای در شرکت ملی پست ایران به صورت مستقیم و غیرمستقیم برای بیش از یکصد نفر شغل ایجاد شده است و ظرفیتی بالغ بر ۳۰۰ تن در شبکه موازی قابلیت جابجایی وجود دارد.
معاون فنی و بازرگانی شرکت ملی پست ایران گفت: در چهار ماه و نیم اول سال گذشته هشت و نیم میلیون مرسوله بسته و امانت در شرکت ملی پست ایران جابجا شد که امسال به ۱۶، ۲ میلیون مرسوله رسیده است و بیش از ۹۰ درصد افزایش نشان میدهد.
غضنفری همچنین اضافه کرد: این روند در ماههای پیش رو نیز افزایشی خواهد بود، زیرا معمولا در شرکت پست ترافیک کار در نیمه اول سال کمتر از نیمه دوم خواهد بود، بنابراین به احتمال ز یاد ترافیک موجود تا ۵۰ درصد افزایش مییابد و بالغ بر ۳۵ میلیون مرسوله از نوع بسته و امانت در شبکه پستی کشور جابجا خواهد شد.