آغاز به کار سالن پیشسرد کشتارگاه دام بخش باغبهادران شهرستان لنجان
سالن پیش سرد کشتارگاه دام بخش باغبهادران شهرستان لنجان راه اندازی شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان لنجان گفت: برای حفظ و حراست از بهداشت عمومی و همچنین ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت قرمز و پیشگیری از انتقال بیماریهای مشترک بین انسان ودام به ویژه تب کریمه کنگو با پیگیریهای شبانهروزی شبکه دامپزشکی و همکاری شهرداری باغبهادران اتاق پیشسرد کشتارگاه دام این بخش آغاز بهکار کرد. محمدرضا جعفریان صدیق افزود: با راهاندازی اتاق پیشسرد، لاشه دامهای کشتاری پس از بازرسی بهداشتی و مهر دامپزشکی بهمدت ۲۴ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه در این محل نگهداری میشود که براثر واکنشهایی عوامل بیماریزا در گوشت از بین رفته و خطر انتقال بیماری از طریق گوشت برطرف میشود.