پخش زنده
امروز: -
بیش از 95 درصد گوشت قرمز تولیدی استان اصفهان قبل از خروج از کشتارگاه به مدت 24 ساعت در محل پیش سرد نگهداری می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: این نگهداری علاوه بر ترد و خوشمزه شدن گوشت باعث از بین رفتن بسیاری از عوامل بیماری زا همچون تب کریمه کنگو,تب مالت و بروسل می شود.
وحیدرضا خامسی پور افزود:از 31 کشتارگاه فعال دام استان اصفهان,تاکنون 24 کشتارگاه مجهز به سالن پیش سرد شده اند.
سالانه حدودیک و نیم تا 2 میلیون رأس دام سبک و 55 تا 60 هزار رأس دام سنگین در کشتارگاه های استان اصفهان کشتار می شود.
این استان با تولید سالانه بیش از 67 هزار تن گوشت قرمز رتبه چهارم تولید را در کشور دارد.