به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از ابیجان, وزیر بهداشت و سلامت عمومی ساحل عاج اعلام کرد کشورش از سرمایه گذاران ایرانی برای راه اندازی واحدهای ساخت دارو مبتنی بر دانش داروسازی ایران استقبال میکند.
دکتر آکا آئوله اوژن در جریان بازدید از درمانگاه تخصصی جمعیت هلال احمر ایران در ابیجان، پایتخت اقتصادی و بزرگ ترین شهر ساحل عاج، به خبرنگار صدا و سیما گفت: ما در زمینه واردات دارو تجارب زیادی داریم. آنچه امروز خواستار آن هستیم سرمایه گذاری مستقیم در زمینه راه اندازی واحدهای داروسازی است و در این زمینه از ایران برای سرمایه گذاری مستقیم و انتقال فن آوری ساخت دارو دعوت میکنیم.
کوروش مجیدی سفیر جمهوری اسلامی ایران در ساحل عاج نیز به خبرگزاری صدا و سیما گفت: رایزنیهایی در این زمینه صورت پذیرفته است که نهایی سازی آنها با شیوع ویروس کرونا در جهان به تاخیر افتاده است. با این حال تلاش ما این است که وقتی شرایط عادی شد، زمینه را برای اجرای طرحهای سرمایه گذاری در زمینه بهداشت و درمان در ساحل عاج فراهم آوریم.درمانگاه تخصصی جمعیت هلال احمر ایران در ساحل عاج جلوه مثال زدنی دوستی مردم دو کشور است.
دکتر کریمیان مدیر درمانگاه با اشاره به اینکه این درمانگاه از سال ۲۰۰۳ (۱۳۹۲) پاسخگوی نیازمندان در ابیجان است، افزود: ساحل عاج و کشورهای غرب آفریقا بازار مناسبی برای صادرات تجهیزات پزشکی، دارو و دانش پزشکی ایران است.
الحسن ترائوره مسئول داروخانه درمانگاه نیز با تاکید بر مزیتهای داروهای ایرانی مورد استفاده در این کشور راهبردی غرب آفریقا، گفت: کارایی داروهای ایرانی در مقایسه با داروهای موجود در ساحل عاج، اغلب بیشتر و قیمت آنها مناسبتر است.
یک مراجعه کننده نیز به خبرنگار صدا و سیما گفت: من ایران را با امام خمینی میشناختم. درمانگاه ایرانی در اینجا با توجه به خدمات مناسب آن، علت مضاعف علاقه من به مردم ایران است.ساحل عاج دومین اقتصاد بزرگ غرب و مرکز آفریقا بعد از نیجریه است. این کشور راهبردی غرب آفریقا، چهل درصد تولید و صادرات جهانی کاکائو را در اختیار دارد.
دکتر کریمیان - مدیر درمانگاه هلال احمردر ساحل عاج
الحسن ترائوره - مسئول داروخانه درمانگاه هلال احمر
شهروندان ساحل عاج - دریافت کننده خدمات پزشکی
دکتر آکا آئوله اوژن - وزیر بهداشت و سلامت عمومی ساحل عاج
کوروش مجیدی - سفیر جمهوری اسلامی ایران در ساحل عاج
ساحل عاج: کوروش فخر طاولی