به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ؛ ادامه شیوع کرونا در روسیه، برزیل و ترکیه، هشدار به پیامدهای حذف شتاب زده قرنطینه در کشورهای مختلف جهان و ادامه شیوع کرونا در افریقا و کشورهای عربی در صدر اخبار کرونایی جهان قرار دارد.
۱۲۲ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا در مالزی
وزارت بهداشت مالزی از ۱۲۲ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا در این کشور خبر داد. به این ترتیب، شمار موارد آلودگی به ویروس کرونا در مالزی به شش هزار و ۲۹۸ مورد رسید.
مالزی همچنین روز یکشنبه از دو مورد جدید مرگ بر اثر ویروس کرونا در این کشور خبر داد. به این ترتیب، شمار موارد مرگ بر اثر ویروس کرونا در مالزی به ۱۰۵ مورد رسید.
هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره احتمال تاثیر کرونا بر بیش از نیمی از ساکنان یمن
سازمان جهانی بهداشت با صدور بیانیهای درباره احتمال تاثیر کرونا بر بیش از نیمی از ساکنان یمن هشدار داد.
به نوشته روزنامه القدس العربی چاپ لندن، این سازمان امروز با اشاره به جنگ شش ساله در یمن در بیانیه خود افزود: از زمان اعلام شیوع کرونا، سناریوهای زیادی با تکیه بر پروتکلها به مقامات محلی یمن ارائه شده است تا تصویری کامل از احتمال تاثیر این ویروس بر ۱۶ میلیون مرد، زن و کودک یمنی که نیمی از ساکنان این کشور را تشکیل میدهند ارائه شود.
در بیانیه سازمان جهانی بهداشت آمده است کرونا برخی کشورهایی که سیستم بهداشتی پیشرفتهای داشتند خسته کرده است. در یمن که پنج سال درگیر جنگ است از ضعف در این نظام و کمبود شدید کارمندان بخش بهداشتی شکایت میشود و علاوه بر این کمکها برای مبارزه با بیماری کووید ۱۹ به هیچ عنوان کافی نیست.
نگرانی کشورها از شکل گیری موج دوم پاندمی
پس از قرنطینه ۴ میلیارد تن از ساکنان کره زمین با تبعات سنگین اقتصادی، کشورهایی که با کاهش تعداد مبتلایان جدید روبرو هستند، از این پس از شکل گیری موج دوم اپیدمی به عنوان یک هراس یاد میکنند.
شبکه تلویزیونی فرانس بیست و چهار گزارش داد: اتریش اولین مرحله از روند پایان دادن به قرنطینه را آغاز کرد. با نگاهی به تصاویر منتشر شده از این کشور، در وین عده زیادی در خیابانها مشاهده میشوند و به همین دلیل به نظر میرسد که اوضاع به وضعیت سابق بازگشته است. واحدهای تجاری که بیشتر از ۴۰۰ متر مربع مساحت دارند، مجاز هستند فعالیتهای شان را از سربگیرند. ۱۵ روز پیش نیز واحدهای تجاری کوچک فعالیتهای شان را آغاز کرده بودند. استفاده از ژل ضدعفونی کننده در بدو ورود به فروشگاهها و استفاده از ماسک در این کشور الزامیست. از سرگیری فعالیتهای اقتصادی با توصیه محدود کردن خروج از خانه همراه است. کافهها و رستورانها نیز از ۱۵ ماه مه باز میشوند. این در حالی است که برای بسیاری از کشورهای جهان، ازسرگیری فعالیتهای اقتصادی هنوز فرا نرسیده است. سازمان بهداشت جهانی پیش بینی کرده است که فعالیتهای اقتصادی به زودی به حال عادی بازنمی گردند.
ویروس کووید-۱۹ از زمان ظهور در ووهان چین در دسامبر سال گذشته، جان ۲۴۰ هزار نفر را در جهان گرفته است. اما سازمان بهداشت جهانی بر این باور است که این ارقام بسیار کمتر از حقیقت اعلام میشوند.
گزارشگر این شبکه گفت: کانون ویروس کرونا شهر ووهان در چین بود. اما اپیدمی در عرض چند ماه به سراسر جهان سرایت کرد. بیش از ۲۵۰ هزار نفر بر اثر ابتلا به ویروس کووید-۱۹ جان باخته اند. احتمالا این رقم کمتر از تعداد حقیقی تلفات است. شمار مبتلایان نیز به ۳ میلیون نفر رسیده است.
برخی کشورهای آسیایی و اروپایی روند کاهش مقررات قرنطینه را آغاز کرده اند، اما سازمان بهداشت جهانی پیش بینی کرده است که در آینده اوضاع در سایر کشورها بدتر خواهد شد.
فرانس بیست و چهار بخشی از سخنان تدروس آدانوم مدیر کل سازمان بهداشت جهانی را پخش کرد. وی گفت: فاصله زیادی تا پایان بیماری همه گیر باقی مانده است. من این را میگویم و تکرار میکنم. سازمان بهداشت جهانی از افزایش شمار مبتلایان در آفریقا، اروپای شرقی، آمریکای لاتین و برخی کشورهای آسیایی نگران است. شمار مبتلایان و قربانیان در همه جا به ویژه در این مناطق، کمتر اعلام میشود، چرا که در این مناطق به اندازه کافی تست گرفته نمیشود.
گزارشگر افزود: ۴ میلیارد نفر در جهان برای جلوگیری از شیوع اپیدمی به طور کامل و یا به طور محدود قرنطینه شده اند. این تمهید تبعات اقتصادی در پی داشته و این پیامدها از هم اکنون مشهود هستند. به گزارش سازمان بین المللی کار، نزدیک به ۲ میلیون فرصت شغلی در خطر نابودی قرار دارد. بانک مرکزی اروپا برای این قاره کاهش شدید رشد اقتصادی پیش بینی کرده است.
فرانس بیست و چهار بخشی از سخنان کریستین لاگار رئیس بانک مرکزی را پخش کرد. وی گفت: سناریوهایی که ما مشاهده میکنیم از کاهش ۵ تا ۱۲ درصدی تولید ناخالص داخلی در کشورهای اروپایی حکایت دارند. میزان کاهش تولید ناخالص داخلی در کشورها به مدت زمان قرنطینه بستگی دارد.
۲۹۵ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا در فیلیپین
وزارت بهداشت فیلیپین روز یکشنبه از ۲۹۵ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا و چهار مورد جدید مرگ بر اثر این ویروس در این کشور خبر داد.
وزارت بهداشت فیلیپین همچنین اعلام کرد تعداد کل موارد مرگ بر اثر بیماری کووید-۱۹ در این کشور به ۶۰۷ مورد و تعداد کل موارد آلودگی به این ویروس نیز به ۹ هزار و ۲۲۳ مورد رسیده است. در عین حال, ۹۰ بیمار دیگر بهبود یافته اند و به این ترتیب، شمار افرادی که از این بیماری در فیلیپین بهبود یافته اند به یک هزار و ۲۱۴ نفر رسید.
قرنطینه یک شهرک صنعتی در شرق عربستان
عربستان یک شهرک صنعتی را در شهر الدمام واقع در شرق این کشور به علت شیوع ویروس کرونا قرنطینه کرد و تردد به این شهر از امروز یکشنبه تا اطلاع ثانوی ممنوع است.
نسخه اینترنتی روزنامه العربی الجدید چاپ لندن به نقل از خبرگزاری سعودی با اعلام این خبر افزود یک مسئول در وزارت کشور عربستان گفته است اجازه حمل و نقل کالاها به مقصد این شهرک صنعتی یا خروج کالاها از آن داده خواهد شد وصنایع مهم در این شهر صنعتی هم با یک سوم ظرفیت به فعالیت خود ادامه خواهند داد.
عربستان نمی تواند به زودی به شرایط قبل از کرونا بازگردد
وزیر دارایی عربستان با بیان اینکه عربستان و جهان نمیتوانند به زودی به شرایط قبل از کرونا بازگردند، شرایط کنونی حاکم بر جهان را بدترین شرایط از زمان جنگ جهانی دوم تاکنون دانست.
محمد الجدعان در گفتگوی ویژه با شبکه تلویزیونی العربیه گفت، با هدف بهبودی شرایط تدابیری اتخاذ خواهد شد که ممکن است برخی از این تدابیر رنج آور هم باشد، اما به نفع کشور و شهروندان خواهد بود، زیرا بحران تداوم خواهد داشت.
وی افزود، برای رویارویی با چنین بحرانهایی که جهان و عربستان مثل آن را شاهد نبوده اند و بخشهای مختلف اعم از درمان، اقتصاد و مال تحت تاثیر قرار گرفت تدابیر دولت هم باید در مقایسه با تدابیر سابق متفاوت باشد، باید هزینهها را کاهش داد و بخشی از هزینههایی را که باقی میماند به بخش خدمات درمانی به شهروندان و افراد مقیم در کشور اختصاص داد تا با این روش بتوان از تبعات خسارات بزرگی که به بخش واردات وارد شد کمتر کرد، کاهش واردات نتیجه کاهش تحرک جهانی است و کاهش تحرک جهانی نیز به دلیل محدودیتهایی است که بر مردم و بر فعالیتهای اقتصادی در ایام کرونایی اجرایی شد. این روند توانست بر میزان تقاضا برای مواد اولیه از جمله نفت خام تاثیر منفی بگذارد و سبب کاهش شدید قیمتها شود در نتیجه دولت عربستان نیز گزینههای مختلفی را مد نظر دارد، تصمیم گرفته شد برخی از هزینههای دولتی کاهش یابد، اما این تصمیم به تنهایی کفایت نمیکند به همین دلیل مقرر شد بیش از آنچه که در برنامهها پیش بینی شده بود استقراض شود. برنامه این بود که بیست میلیارد دلار از بازارها استقراض شود، اما حال برای استقراض ۱۰۰ میلیارد ریالی برنامه ریزی شده است که باز هم این رقم پاسخگوی کسری بودجه نخواهد بود.
فرانس ۲۴:آمار تلفات و مبتلایان در روسیه سوال برانگیز هستند
امکانات بیمارستانها و نحوه درمان مبتلایان به ویروس کووید-۱۹ در روسیه و همچنین آمارهای ارائه شده در این کشور سوال برانگیز هستند.
شبکه تلویزیونی فرانس بیست و چهار گزارش داد: همانطور که میدانید از نظر سازمان بهداشت جهانی، تعداد تلفاوت ویروس کرونا در جهان کمتر از آمارهای حقیقی است. برای مثال آمارهای منتشر شده در روسیه تردیدهایی وجود دارد. در این کشور نحوه رسیدگی به بیماران سوال برانگیز است. در روسیه تعداد قربانیان ویروس کرونا ۱۲۰۰ نفر ثبت شده است. در این کشور در عرض ۲۴ ساعت ۱۰ هزار نفر بر تعداد مبتلایان افزوده شده و این یک رکورد قلمداد میشود.
گزارشگر این شبکه گفت: پاول موروزوف در پایان ماه مارس ۱۲ روز در بیمارستان بستری شد و سپس به خانه اش بازگشت. وی به دلیل بیماری ریوی تحت درمان قرار گرفت. اما پاول به ویروس کرونا مبتلا نبود. فرانس بیست و چهار بخشی از سخنان پاول را پخش کرد. وی گفت: ۴ بار از من آزمایش گرفته شد. اما وقتی در بیمارستان بستری بودم، فقط جواب یک آزمایش را دریافت کردم و جواب هم منفی بود.
گزارشگر ادامه داد:، اما پاول پس از مرخص شدن از بیمارستان، به طور غیررایگان آزمایش داد و جواب آزمایش وی مثبت بود. به همین دلیل ابتلای پاول به ویروس کرونا محرز شد، اما نام وی در آمارهای رسمی روسیه در خصوص مبتلایان به ویروس کووید - ۱۹ ثبت نشد. پاول در بیمارستان هم مثل یک بیمار عادی تحت درمان قرار گرفته بود.
فرانس بیست و چهار بخش دیگری از سخنان پاول را پخش کرد. وی گفت: ۴ نفر در یک اتاق بستری بودیم. کسی که در تخت کنار من بستری بود، به ناراحتی ریوی مبتلا شده بود. وی به خانه اش بازگشت، اما یک هفته بعد مادر وی با همان بیماری در بیمارستان بستری شد.
موارد جدید ابتلا درترکیه به کمتر از دو هزار مورد در روز رسید
وزیر بهداشت ترکیه میگوید: برای نخستین بار درپنج هفته اخیر شمار موارد ابتلا به بیماری کرونا به کمتر از دو هزار مورد در روز رسیده است.
به گزارش پایگاه اینترنتی روزنامه ترکیه، فخرالدین کوجا دیروز (شنبه) گفت: با ابتلای ۱۹۸۳ نفر به کووید ۱۹ شمار موارد ثبت شده ابتلا به این بیماری در ترکیه به ۱۲۴ هزار و ۳۷۵ مورد رسید.
وی گفت: با جان باختن ۷۸ نفر دیگر از مبتلایان شمار جان باختگان نیز به ۳ هزار و ۳۳۶ نفر رسیده است.
وزیر بهداشت ترکیه گفت: شمار افرادی که در ۲۴ ساعت اخیر بهبود یافته اند ۴ هزار و ۴۵۱ نفر است.
کوجا گفـت: شمار موارد جدید ابتلا برای نخستین بار از ۳۰ مارس (۱۱ فروردین) به کمتر از دو هزار نفر رسیده است.
وی گفت: شمار افرادی که در ۲۴ ساعت اخیر بهبود یافته اند تقریبا دو و نیم برابر موارد جدید ابتلا به این بیماری است.
وزیر بهداشت ترکیه شمار بیماران مبتلا به کرونا را که در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانها و مراکز درمانی این کشور به سر میبرند، ۱۴۴۵ نفر اعلام کرد.
آغاز توزیع دستگاه های تنفس مصنوعی برای مبارزه با کووید-19
دولت آرژآنتین برای تقویت نظام بهداشت خود در برابر همه گیری بیماری کووید-۱۹ ناشی از ویروس کرونا، شنبه توزیع ۲۷۵ دستگاه تنفس مصنوعی را در سراسر کشور آغاز کرد.
منابع دولتی به خبرگزاری شین هوا گفتند به محض آنکه این ۲۷۵ دستگاه تحویل داده شود، دولت مرکزی در مجموع یک هزار و یازده دستگاه تنفس مصنوعی را از سوم مارس که این بیماری در کشور به ثبت رسید، توزیع کرده است.
به گزارش خبرگزاری شین هوا از بوئنوس آیرس، عملیات توزیع دستگاههای تنفس مصنوعی شنبه در فرودگاه ال پالومار در کلان شهر بوئنوس آیرس، پایتخت، آغاز شد جایی که یک هواپیمای نیروی هوایی آرژآنتین با ۶۸ دستگاه تنفس مصنوعی و دیگر تجهیزات بهداشتی برای توزیع در ۱۱ استان به پرواز درآمد.
این مأموریت هفته آینده ادامه پیدا خواهد کرد و در جریان آن ۲۰۷ دستگاه تنفس مصنوعی باقیمانده به ۱۲ استان دیگر همچنین بیمارستانهای پایتخت فرستاده خواهند شد.
وزارت بهداشت آرژانتین به خبرگزاری شین هوا اعلام کرد با توجه به اینکه تنها چند شرکت در این کشور قادر به تولید دستگاههای تنفس مصنوعی هستند، دولت تصمیم گرفت توزیع این دستگاهها را بر اساس نیازهای هر استان سازمان دهی و متمرکز کند.
۶۵۷ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا درسنگاپور
وزارت بهداشت سنگاپور روز یکشنبه از ۶۵۷ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا در این کشور خبر داد. به این ترتیب، شمار موارد آلودگی به ویروس کرونا در سنگاپور به ۱۸ هزار و ۲۰۵ مورد رسید.
وزارت بهداشت سنگاپور همچنین اعلام کرد بیشتر موارد آلودگی به ویروس کرونا در این کشور از کارگران مهاجر هستند که در خوابگاهها زندگی میکنند.
سیر صعودی شمار فوتی های بیماری کووید نوزده در افغانستان
وزارت بهداشت و درمان افغانستان از فوت دوازده بیمار مبتلا به کووید نوزده در شبانه روز گذشته در این کشور خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از کابل ، « وحید الله مایار » سخنگوی وزارت بهداشت و درمان افغانستان امروز اعلام کرد : در شبانه روز گذشته دویست و سی و پنج نفر در هجده استان افغانستان از جمله شصت و سه نفر در کابل و پنجاه و چهار نفر در قندهار به بیماری کووید نوزده مبتلا شدند که با این آمار ، شمار کل افراد آلوده به ویروس کرونا در افغانستان به دو هزار و هفتصد و چهار نفر افزایش یافت .
وی افزود : در شبانه روز گذشته دوازده بیمار کووید نوزده جان باختند و چهارده نفر هم بهبود یافتند .
مجموع جان باختگان ویروس کرونا در افغانستان به هشتاد و پنج نفر و شمار بهبود یافتگان به سیصد و چهل و پنج نفر رسید .
این نخستین بار است که در یک شبانه روز دوازده بیمار مبتلا به کووید نوزده در افغانستان جان خود را از دست می دهد که این رقم بیشترین تعداد از ابتدای شیوع کرونا در افغانستان است.
مایار هشدار داد : روند ابتلای مردم افغانستان بویژه شهروندان کابل به ویروس کرونا نسبت به گذشته افزایش زیادی یافته است و مردم باید نکات بهداشتی را رعایت کنند.
وی گفت : گردش ویروس کرونا در در شهر کابل با گذشت هر روز به نقطهی اوج نزدیک می شود.
رکورد شکنی کرونا در هند
رکورد شناسایی تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در هند برای دومین روز پیاپی شکست.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، در ۲۴ ساعت گذشته بیشترین تعداد بیماران کرونایی یعنی ۲۶۴۴ نفر شناسایی شد.
از آغاز شیوع تاکنون تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور به سی و نه هزار و نهصد و هشتاد (۳۹۹۸۰) نفر افزایش یافت .
ده هزار و ششصد و سی و سه (۱۰۶۳۳) نفر از بیمارستان مرخص شدند.
یک هزار و سیصد و یک (۱۳۰۱) نفر جان باختند.
دبیرکل سازمان ملل متحد: ناهماهنگی جهانی عامل گسترش کرونا
آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد: بله شوکه شدم این فاجعهبار است میبینیم افراد زیادی درحال از دست دادن جان خود هستند. تاثیر ویرانگر آن بر اقتصاد و جوامع بخصوص بر افراد بسیارآسیب پذیر فاجعهبار است اما تعجب برانگیز نیست زیرا متاسفانه واقعیت این است که جهان نتوانست کنار هم گرد آید و به شیوه هماهنگ و یکصدا با این ویروس روبرو شود و اجازه داد تا گسترش یابد. روشن است که ما با نبود رهبری روبرو بودیم. این رهبری فقط زمانی ممکن است که کشورهای مهم در جهان، قدرت های اصلی در جهان بتوانند کنار هم گرد آیند.
محدودیت های کرونایی بین المللی در مسیر لغو
اروپا، قارهای که بیشترین تلفات را از کووید-۱۹ متحمل شده است، اما همه گیری در آنجا رو به کاهش است، برای جلوگیری از موج دوم آلودگی، بسیار تدریجی و محتاطانه به لغو محدودیتهای قرنطینه ادامه میدهد و کاهشهای جدید در حدود ۱۵ کشور اروپایی با شروع هفته جدید (از دوشنبه) پیش بینی شده است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از مادرید، در اسپانیا که ۴۷ میلیون جمعیت آن از نیمه ماه مارس در خانه هایشان محبوس شدند، از شنبه میتوانند برای ورزش و پیاده روی بیرون بیایند. در مادرید، بارسلون و دیگر شهرها، بسیاری از مردم برای دویدن، گاهی به صورت گروهی، بیرون آمدند.
لغو محدودیتهای قرنطینه در این کشور که یکی از بالاترین آمار مرگ ناشی از کووید-۱۹ را به ثبت رسانده است، قرار است مرحله به مرحله تا پایان ماه ژوئن ادامه پیدا کند. از دوشنبه، برخی کسب و کارهای کوچک مانند آرایشگاهها میتوانند به صورت فردی و با نوبت دهی قبلی مشتریان را بپذیرند. کافهها و رستورانها نیز حق خواهند داشت به صورت بیرون بر اقدام به فروش کنند.
اما پدرو سانچز، نخست وزیر اسپانیا، شنبه اعلام کرد از این تاریخ، استفاده از ماسک در حمل و نقل عمومی اجباری خواهد بود.
لغو محدودیتها در آلمان نیز آغاز شده است، جایی که مدارس در آن دوشنبه به تدریج در برخی مناطق بازگشایی میشوند، در اتریش، جایی که با باز شدن مغازهها و فروشگاهها از شنبه، جنب و جوش به محلههای تجاری وین بازگشت. در کشورهای حوزه اسکاندیناوی نیز همینطور، اما در آنجا تدابیر محدودکننده و فاصله گذاری اجتماعی همچنان پابرجاست.
در شرق اروپا، کافهها و رستورانها از دوشنبه در اسلوونی و مجارستان به استثناء بوداپست، پایتخت، بازگشایی میشود. در لهستان، درهای هتل ها، مراکز تجاری، کتابخانهها و برخی موزهها دوباره باز میشود.
-مرحله دوم-
فرانسه و ایتالیا که بسیار تحت تأثیر همه گیری قرار گرفتند، خود را برای آغاز روند لغو محدودیتهای قرنطینه آماده میکنند.
کشورهایی که بیشترین آمار تلفات این بیماری را داشتند، عبارتند از:آمریکا با بیش از ۶۶ هزار مورد مرگ، ایتالیا با ۲۸ هزار و ۷۱۰ مورد، انگلیس با ۲۸ هزار و ۱۳۱ مورد، اسپانیا با ۲۵ هزار و ۱۰۰ مورد و فرانسه با ۲۴ هزار و ۷۶۰ مورد.
روسیه با یک هزار و ۲۲۲ مورد مرگ، ۱۰ مورد ابتلا جدید را ظرف ۲۴ ساعت به ثبت رساند که یک رکورد محسوب میشود. حدود دو درصد ساکنان مسکو، معادل بیش از ۲۵۰ هزار نفر، به گفته شهردار این شهر، به کووید-۱۹ مبتلا شده اند.
در آمریکا، با وجود بالا بودن آمار روزانه، برخی ایالتها در زمینه لغو تدابیر محدودکننده پیش میروند و سازمان غذا و دارو به صورت فوری مجوز استفاده از داروی ضد ویروس آزمایشی، رمدسیویر را که به گفته این سازمان میتواند به درمان بیماران کمک کند، صادر کرد.
در نیویورک، شهری که بیشتر از بقیه شهرهای آمریکا تحت تأثیر قرار گرفت، بیمارستانی موقت که در سنترال پارک برای مقابله با هجوم بیماران دایر شده بود، بسته میشود.
برای احیای اقتصاد، بیش از ۳۵ ایالت از ۵۰ ایالت آمریکا لغو تدابیر محدود کننده قرنطینه را یا آغاز کردند یا درآستانه آن هستند. تظاهرات برای بازگشایی آمریکا در سراسر این کشور افزایش یافته است.
درآسیا، تایلند قصد دارد اوایل هفته رستوران ها، سالنهای آرایش و ورزشگاهها را دوباره باز کند. مدارس در اسرائیل نیز قرار است از یکشنبه به صورت تدریجی بازگشایی شوند. چینیها که عملا دیگر مورد جدیدی را گزارش نمیکنند، جمعه نخستین تعطیلات واقعی خود را از آغاز بحران، شروع کردند. شهر ممنوعه - به ویژه - بازگشایی شد هر چند به صورتی محدودتر از معمول. در هنگ کنگ، پارکهای شهر در تعطیلات آخر هفته و به لطف هوایی آفتابی مملو از جمعیت شدند.
در برزیل، پاسخ ژاییر بولسونارو، رئیس جمهور راستگرای تندرو که اعتقاد چندانی به خطرناک بودن ویروس کرونا ندارد، جنجالی بزرگ آفریده است. وی در پاسخ به این پرسش که آمار و مرگ در کشورش از پنج هزار نفر گذشته است، گفت: «خب که چه؟! از آن موقع تا الان به بیش از ۶۳۰۰ نفر رسیده است.»
در هند که یک هزار و ۲۱۸ مورد مرگ را به ثبت رسانده است، ویلیام اسمیت هنرپیشه آمریکایی و میک جاگر خواننده راک از جمله ستارههای بین المللی و بالیوود بودند که یکشنبه در نمایشی اینترنتی برای حمایت از مبارزه با کووید-۱۹ شرکت کردند. قرنطینه سفت و سخت که از ۲۵ مارس در مورد یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون هندی به اجرا گذاشته شد و تا ۱۷ مه تمدید شد، میلیونها کارگر بخش مهم غیررسمی را در تنگنا قرار داده است و ضربه بسیاری سختی به سومین اقتصاد آسیا وارد کرد.
تعطیلی ۶۱ مغازه به سبب نقض قوانین بهداشتی در سوریه
استانداری دمشق از آغاز ماه مبارک رمضان ۶۱ مغازه و رستوران را به سبب رعایت نکردن دستور العملهای بهداشتی تعطیل و به ۲۰۷ مورد در این خصوص رسیدگی کرد.
به گزارش شبکه تلویزیونی الاخباریه سوریه، شادی خلوف مدیر امور بهداشتی استان دمشق تاکید کرد: از آغاز ماه مبارک رمضان حضور ناظران و کارشناسان امور بهداشتی در بازارها بیشتر شده است تا میزان رعایت دستور العملها و قوانین بهداشتی همچنین پایبندی به موضوع ضد عفونی کردن مداوم و اقدامات نظافت عمومی در رستوران ها، مغازههای فروش مواد غذایی و شیرینی فروشیها را بررسی کنند.
ثبت سه مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا در تایلند
به گزارش خبرگزاری رویترز از بانکوک، تایلند روز یکشنبه از سه مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا در این کشور خبر داد. به این ترتیب، شمار موارد آلودگی به ویروس کرونا در تایلند به دو هزار و ۹۶۹ مورد رسید.
از آغاز شیوع ویروس کرونا در تایلند تاکنون, ۵۴ نفر بر اثر این ویروس جان باخته اند.
ثبت ۴۹۷۰ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در برزیل
-وزارت بهداشت برزیل اعلام کرد، طی ۲۴ ساعت گذشته ۴۹۷۰ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا و ۴۲۱ مورد مرگ و میر دیگر به آمار این کشور اضافه شده است.
به این ترتیب، تعداد کل موارد آلودگی به ویروس کرونا در برزیل به ۹۵ هزار و ۵۵۹ مورد و تعداد کل موارد مرگ بر اثر این ویروس در برزیل به شش هزار و ۷۵۰ مورد رسید.
ترکیه همچنان مقام نخست تعداد مبتلایان در آسیا را ثبت کرده است -موارد کل ابتلا به ویروس کرونا در ترکیه ۱۲۴،۳۷۵ و تعداد فوت شدگان ۳،۳۳۶ و تعداد بهبود یافتگان ۵۸،۲۵۹ ثبت شده است.
شیوع بی سابقه کرونا در روسیه -سازمان جهانی بهداشت، تعداد کل مبتلایان به کرونا در روسیه را ۱۲۴،۰۵۴ فوت شدگان ۱،۲۲۲ و بهبودیافتگان
را ۱۵،۰۱۳ نفر اعلام کرد.